Libnet.ro
UNICEF

20:45

PSD, prima reactie pe tema referendumului: Noi am schimbat legi si vom schimba(VIDEO)

B1 B1,
PSD, prima reactie pe tema referendumului: Noi am schimbat legi si vom schimba(VIDEO)

A venit prima reactie din PSD dupa ce Klaus Iohannis a spus ca se gandeste sa convoace un referendum pe justitie pentru a da romanilor votul inapoi. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu,. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis anunta demararea de CONSULTARI pe tema REFERENDUMULUI pentru justitie. Pe cine cheama la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat,sambata seara,la Sinaia, ca la inceputul saptamanii viitoare va avea consultari pe tema referendumului cu mai multe persoane invitate in acest sens din.

Klaus Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului. Cand au loc

Presedintele Romaniei a chemat reprezentantii societatii civile la consultari pe tema referendumului pe justititie, discutiile urmand sa aiba loc marti, 26 martie, la Palatul Cotroceni. Anuntul a fost.

Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului.

UPDATE Iohannis cheama societatea civila la consultari pe tema referendumului

Presedintele Klaus Iohannis organizeaza marti, la Cotroceni, consultari cu reprezentantii societatii civile pe tema referendumului. Anuntul a fost facut pe Facebook de Elena Calistru, de la Funky Citizens, care a precizat ca a acceptat invitatia sefului statului. Ulterior, informatia a fost confirmata pentru Agerpres de Administratie Prezidentiala.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )