Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD, reactie dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca social-democratii vor sa blocheze toate reformele: Jenant, domnule presedinte!

Antena3 Antena3,
PSD, reactie dupa ce Klaus Iohannis a declarat ca social-democratii vor sa blocheze toate reformele: Jenant, domnule presedinte!

Social-democratii au reactionat printr-un mesaj pe Facebook, dupa ce Klaus Iohannis a precizat la Iasi, in discursul sustinut de Ziua Micii Uniri, ca PSD vrea sa blocheze toate reformele, catalogand gestul presedintelui drept unul jenant. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, prima reactie dupa ce a fost huiduit la Iasi: Nu m-am suparat deloc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri, la Iasi, la plecarea de la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, ca nu l-a deranjat caa fost huiduit si fluierat in timpul discursului de la Iasi, adaugand ca va rezolva o mare parte din problemele Moldovei.

Klaus Iohannis, intre aplauze si huiduieli la Iasi de Ziua Unirii Principatelor Romane: PSD vrea sa blocheze toate reformele din Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a aflat intre aplauze si huduieli la Iasi,la evenimentele dedicate implinirii a 161 de la Unirea Principatelor Romane. Vad ca parerile sunt impartite, a declarat presedintele.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban participa la manifestarile dedicate Unirii Principatelor Romane

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban participa, vineri, la manifestarile dedicate Unirii Principatelor, la Iasi, ambii urmand a se adresa participantilor. in Piata Unirii din Iasi vor fi prezenti si alti lideri politici, intre care presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Marcel Ciolacu, si presedintele Pro Romania, Victor Ponta.

Klaus Iohannis a primit anul trecut cadouri in valoare de peste 6.500 de euro. Printre daruri, un tricou PSD - Toxic pentru democratie

Tablouri, butoni, o sapca, o pagaie din lemn cu semnatura lui Ivan Patzaichin, manusi de portar semnate de Helmut Dukadam, un clop cu pana de paun, un stergar artizanal si o traista taraneasca se numara printre bunurile primite de presedintele Klaus Iohannis, in 2019, cu titlu gratuit, cu prilejul unor actiuni de protocol.

KLAUS IOHANNIS: Guvernul sa gaseasca resursele pentru cresterea alocatiilor copiilor

Prim-ministrul Ludovic Orban: Poti sa iti permiti dublarea alocatiilor, in masura in care exista resursele financiare pentru a sustine majorarea fara sa afectezi deficitul bugetar * Florin Citu, ministrul Finantelor Publice: Impactul eliminarii pensiilor speciale, insuficient pentru dublarea alocatiilor copiilor Presedintele Klaus Iohannis sustine ca guvernul Orban trebuie sa majoreze in acest an pensiile si sa dubleze alocatiile copiilor, conform legislatiei in vigoare. Domnia sa a declarat, ieri, la Cotroceni: Este dorinta noastra comuna sa crestem pensiile.

Klaus Iohannis a decorat Grupul pentru Dialog Social, la trei luni dupa ce Gabriel Liiceanu si Monica Macovei au demisionat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de decorare a Grupului pentru Dialog Social GDS) cu prilejul aniversarii a 30 de ani de la infiintare si de la aparitia primului numar al Revistei 22, anunta Administratia Prezidentiala intr-un comunicat transmis.

Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire. Ce i-au strigat romanii

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns la Iasi impreuna cu sotia sa, pentru a participa la manifestarile dedicate Micii Uniri, 24 noiembrie. La acest eveniment participa atat premierul Ludovic Orban, cat si ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, relateaza news. ro. Cum au aparut Klaus Iohannis si sotia sa la Iasi, de Mica Unire Klaus Iohannis si sotia sa .

KLAUS IOHANNIS A CONVOCAT PARLAMENTUL Alegerea primarilor in doua tururi, obiectiv prioritar pentru presedinte

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, ieri, Parlamentul in sesiune extraordinara pentru ca guvernul Orban sa isi asume raspunderea pe legea privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Desi nu are initiativa legislativa, presedinte poate convoca Parlamentul, in baza dispozitiilor alineatului 2 al art. 66 din Constitutie care arata: Camera Deputatilor si Senatul se intrunesc si in sesiuni extraordinare, la cererea Presedintelui Romaniei, a biroului permanent al fiecarei Camere ori a cel putin o treime din numarul deputatilor sau al senatorilor.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, in hora de ziua Unirii - VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Ludovic Orban s-au prins in hora, la Iasi, de ziua Unirii Principatelor Romane.

Klaus Iohannis, huiduit si aplaudat in timpul aceluiasi discurs

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, la Iasi, cu ocazia implinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, un discurs in care a fost huiduit, dar si aplaudat. De asemenea, huiduieli s-au auzit si in timpul discursului premierului Ludovic Orban.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )