Libnet.ro
UNICEF

21:17

PSD se reorienteaza dupa esecul referendumului. Liviu Dragnea vorbeste despre PARTENERIATUL CIVIL

B1 B1,
PSD se reorienteaza dupa esecul referendumului. Liviu Dragnea vorbeste despre PARTENERIATUL CIVIL

Dupa esecul referendumului, PSd se gandeste la parteneriatul civil. Liviu Dragnea a declarat, miercuri, ca in sedinta CEx se va decide daca va fi sustinut un astfel de proiect proiect de lege, scrie. continuă pe B1

Constantin Necula, DECIZIE SOC luata dupa esecul referendumului: Preotul a anuntat ca se retrage din viata publica (AUDIO)

Preotul Constantin Necula, unul dintre cei mai vocali sustinatori au referendumului privind familia traditionala, a luat o decizie radicala. El a anuntat, intr-o emisiune la Radio Romania Actualitati,.

Traian Basescu, despre esecul referendumului: Administratorii BOR au devenit trufasi, aroganti, ii vezi numai in Mercedesuri, au servitori, conditioneaza slujba de inmormantare

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat esecul referendumului de weekendul trecut drept o sanctiune aplicata de romani pentru PSD, Liviu Dragnea si Biserica Ortodoxa Romana. Este clar ca a fost o pl.

O noua scrisoare in PSD. Fost apropiat al lui Tutuianu ii cere scuze lui Liviu Dragnea pentru limbajul trivial al liderului PSD Dambovita

Alexandru Oprea, fostul presedinte al CJ Dambovia, le-a scris lui Liviu Dragnea si celorlalti lideri ai partidului pentru a cere scuze pentru limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid de catre presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu.

Adrian Tutuianu, cu primarii la usa lui Liviu Dragnea. Nu retractez ce am zis. Nu plec din PSD

Presedintele PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si-a adus primarii din judet in fata biroului lui Liviu Dragnea, sub pretextul unei expozitii. Nu a ratat insa ocazia de a spune ca nu retrage nimic din ce a.

Dezbaterile pe Legea Offshore, blocate de doua saptamni n Camera Deputatilor: Cum este mimata transparenta si cum sunt purtate adevaratele negocieri tot n biroul lui Liviu Dragnea

Proiectul legii offshore nu se afla pe ordinea de zi a sedintelor comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor, desi liderii Coalitiei PSD-ALDE au dat asigurari ca in aceasta saptamana vor reincepe dezbaterile pe forma finala. Nu exista o explicatie oficiala pentru taraganarea dezbaterilor, insa potrivit informatiilor HotNews. ro, PSD si ALDE nu se inteleg pe forma finala. Saptamana trecuta, PSD si ALDE au mimat o discutie transparenta cu reprezentantii tuturor grupurilor parlamentare, la care au participat si investitori, insa adevaratele negocieri s-au purtat tot in cerc restrans, la fel ca pana acum, in cabinetul sefului PSD Liviu Dragnea.

Noua scrisoare in PSD. Fost apropiat al lui Tutuianu ii cere scuze lui Liviu Dragnea pentru limbajul liderului PSD Dambovita

Alexandru Oprea, fostul presedinte al CJ Dambovia, le-a scris lui Liviu Dragnea si celorlalti lideri ai partidului pentru a cere scuze pentru limbajul trivial, pentru jignirile aduse unor colegi de partid de c?.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Victor Ponta vrea sa incheie lupta cu Liviu Dragnea: Ce a promis fostul premier

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat miercuri seara ca vrea sa puna capat luptei sale cu Liviu Dragnea si, ca atare, nu va mai pronunta numele liderului PSD in aparitiile sale publice. Nu.

Tudor Chirila: Ma numesc Liviu Dragnea si vreau sa f*t Romania din toate pozitiile

Tudor Chirila a postat un nou mesaj extrem de acid la adresa lui Liviu Dragnea, a Guvernului PSD-ALDE si a ministrului Justitiei, Tudorel Toader. Am un mare dosar de coruptie, sunt seful celui mai mare si.

Victor Ponta dezvaluie cine ii asigura paza lui Liviu Dragnea: E pazit de...

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea si prim-ministrul Viorica Dancila ar fi angajat firme private care sa le asigure protectia, in conditiile in care atat ei, cat si seful.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )