Libnet.ro
UNICEF

19:00

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

00 - Este ora la care PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse, iar cel mai dur se refera la inceperea. continuă pe Antena3

Traian Basescu, reactie EXPLOZIVA dupa condamnarea lui Dragnea: Daddy, trebuie sa pleci acum!

Traian Basescu ii cere lui Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, dupa ce seful PSD a fost condamnat la 3 ani si 6 luni de inchisoare, in prima instanta, in dosarul.

Surse: PSD pregateste suspendarea lui Iohannis

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse. Cel mai dur subiect se refera la inceperea demersurilor privind.

Ponta, SOCAT de discutiile din PSD, dupa condamnarea lui Dragnea: S-au intors in timp, in decembrie 1989

Victor Ponta il ataca inca o data pe Liviu Dragnea, care i-a reunit de urgentaa pe liderii PSD, dupa condamnarea sa la 3 ani si 6 luni primita de seful PSd in dosarul angajarilor fictive. Seful PSD.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea sa: Am fost tarat in acest dosar. Raman la conducerea PSD

Liviu Dragnea a avut prima reactie dupa condamnarea sa. Vreau sa va spun cateva lucruri in seara asta. Sunt informatii pe care publicul e bine sa le stie, a spus el, vineri seara. Eu am fost.

HEMORAGIE in PSD! Olguta Vasilescu, dupa condamnarea lui Dragnea: Nu SANGEREAZA numai Liviu, SANGEREAZA partidul. Ce REGRET are ministrul cu privire la OUG 13

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reactioneaza dupa condamnarea liderului PSD, Liviu Dragnea, la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive. Ea considera ca a fost o greseal.

Mai multe companii promit clientilor reduceri dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in prima instanta

Mai multe companii din Romania promit clientilor reduceri dupa condamnarea, in prima instanta, a presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul DGASPC Teleorman. O agentie de turism ofera o reducere de 3,6%.

Tariceanu, dupa condamnarea lui Dragnea: Indiferent de sentinta definitiva, continuam reforma pentru stoparea abuzurilor

Calin Popescu Tariceanu a afirmat, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, ca seful PSD trebuie sa se bucure in continuare de prezumtia de nevinovatie pana la pronuntarea.

Imagini halucinante cu sefa DNA, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Imaginea zilei o arata pe Laura Codruta Kovesi, la doar cateva ore dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Va reamintiti pozele pe care cu totii trebuia sa le facem la sfarsit de an scolar, cu coronita si.

Premierul Dancila, prima reactie dupa condamnarea lui Dragnea: Legea este inca sub influenta arbitrariului!

A aparut si prima reactie a premierul Viorica Dancila dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Aceasta afirma ca.

Victor Ponta: Liviu Dragnea trebuie sa se retraga daca il intereseaza soarta PSD, a Guvernului si a Romaniei

Victor Ponta are o reactie exploziva dupa condamnarea lui Liviu Dragnea in dosarul angaj[rilor fictive. Dandu-se exemplu personal, fostul premier ii cere demisia de onoare lui Dragnea din functia de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )