Libnet.ro
UNICEF

21:17

PSD se reuneste luni in sedinta, dupa CExN-ul tensionat. Vor participa si contestatarii lui Dragnea

Antena3 Antena3,
PSD se reuneste luni in sedinta, dupa CExN-ul tensionat. Vor participa si contestatarii lui Dragnea

Biroul Permanent al PSD se va reuni, luni, de la ora 11. 30 la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea. La BPN va participa si premierul Viorica Dancila,. continuă pe Antena3

Dragnea, din nou fata-n fata cu opozantii sai din partid. Conducerea PSD se reuneste luni dimineata

Biroul Permanent National al PSD se va reuni, luni, de la ora 11. 30 la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, potrivit unui anunt al formatiunii. La BPN al PSD va participa si premierul Viorica Dancila, care este si presedinte executiv al partidului, dar si contestatarii liderului social-democrat.

PSD se reuneste, luni, n BPN pentru a discuta despre referendumul pentru familie

Biroul Permanent National al PSD se va reuni luni, de la ora 11. 30, la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, potrivit unui anunt oficial al formatiunii. La BPN al PSD va participa si premierul Viorica Dancila care este si presedinte executiv al partidului, dar si contestatarii liderului social-democrat, au declarat surse politice pentru Mediafax.

PSD se reuneste, luni, n Biroul Politic pentru a discuta despre referendumul pentru familie - surse

Biroul Politic al PSD se va reuni, luni, de la ora 11. 30 la Parlament, in prima sedinta dupa ce in CEx al PSD a fost dat vot de incredere lui Liviu Dragnea, au declarat surse politice, pentru Mediafax. La BPN va participa si premierul Viorica Dancila, dar si contestatarii liderului social-democrat.

Invitatie din PNL pentru pucistii din PSD. Haideti luni...

Razvan Prisca, deputat PNL, a lansat o invitatie pentru dizidentii din PSD. De multe ori, am spus ca e important sa fii intelept. Momentul motiunii de cenzura este unul delicat. Si atunci, putem sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )