Libnet.ro
UNICEF

09:01

PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

Adevărul Adevărul,
PSD sustine salariul minim european: Vom forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim la 60% din salariul mediu

PSD a anuntat marti ca va forta Guvernul Orban sa majoreze salariul minim din Romania, astfel incat sa ajunga la 60% din salariul mediu, dupa cum arata propunerea Bruxelles pentru un salariu minim european. continuă pe Adevărul

Salariul minim european ar putea creste simtitor salariul minim net in Romania

Salariul minim european va fi stabilit, cel mai probabil, la un nivel de 60% din salariul mediu net .

Sofianu, EY: Salariul minim din Romania este sub salariul minim european avut in vedere de UE

Impunerea unui salariu minim de referinta la nivelul Uniunii Europene de 60% din salariu mediu al fiecarui stat membru ne va afecta, pentru ca in prezent salariul minim din Romania este cu cateva sute de lei mai mic decat nivelul de referinta pe care vrea Bruxelles sa il impuna, este de parere Claudia Sofianu, Partener al EY Romania.

PSD anunta cum va forta Guvernul Orban sa creasca salariul minim la un nivel decent: PNL a uitat formula

PSD anunta ca va incerca sa puna presiune asupra Guvernului Orban pentru cresterea salariului minim la un nivel decent prin mecanismele europene, adaugand ca social-democratii sustin introducerea unui salariu minim european care reprezinta 60% din salariul mediu al fiecarui stat membru UE.

Marcel Ciolacu sustine ideea unui salariu minim european

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, sambata ca va semna petitia lansata de PES activists Romania referitoare la un salariu minim european si a propus ca si social-democratii sa se alature acestui demers.

Consultant: Salariul minim pe care patronii romani ar putea sa fie obligati sa-l plateasca angajatilor, in viitor

Un viitor salariu minim european ar urma, cel mai probabil, sa fie stabilit la nivelul de 60% din salariul mediu net din fiecare stat membru, a spus marti un consultant fiscal. Daca va fi luata, o astfel de masura ar creste cheltuielile patronilor romani cu angajatii platiti cu salariul minim si ar angrena anual noi cresteri ale salariului minim, ca un bulgare de zapada care se rostogoleste continuu.

Marcel Ciolacu spune ca va semna petitia PES referitoare la un salariu minim european

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, sambata ca va semna petitia lansata de Partidul Socialist European activists Romania referitoare la un salariu minim european si a propus ca si social-democratii sa se alature acestui demers, relateaza Agerpres.

PSD sustine ca renuntarea la Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru 30.000 de tineri anual

PSD sustine ca renuntarea la Programul Prima Casa inseamna costuri mai mari pentru cei 30. 000 de tineri care apelau anual la acest program, mentionand ca, in acest fel, ministrul liberal de Finante, Florin Citu, ia din buzunarul acestor familii peste 100. 000 lei.

Activistii PES vor ca salariul minim la nivel european sa fie egal cu 60 la suta din salariul mediu al fiecarei tari membre

Activistii socialisti din Romania au lansat, sambata, o petitie publica prin care sustin implementarea unui salariu minim la nivel european care sa fie egal cu 60 la suta din salariul mediu al fiecarei tari membre. Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost primul care a semnat petitia, relateaza News. ro.

Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, duminica, ca au fost stranse 115 semnaturi pentru a depune motiunea de cenzura, dupa asumarea raspunderii Guvernului privind alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Cand ar putea sa fie demis guvernul lui Ludovic Orban? Motiunea de cenzura a PSD: cand ar putea sa fie demis guvernul .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )