Libnet.ro
UNICEF

14:30

PSD valideaza maine lista pentru europarlamentare. Cine deschide lista pentru Bruxelles

Adevărul Adevărul,
PSD valideaza maine lista pentru europarlamentare. Cine deschide lista pentru Bruxelles

Comitetul Executiv National CEx) al Partidului Social Democrat se reuneste luni, 25 martie, de la ora 12. La finalul sedintei, social democratii vor publica lista cu candidatii la alegerile europarlamentare din luna mai. continuă pe Adevărul

PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare cu Rovana Plumb pe primul loc. Social-democratii care au prins pozitii eligibile

Cu o amanare de o saptamana din cauza internarilor lui Liviu Dragnea, PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare. Rovana Plumb, sustinuta de seful PSD si pentru un mandat de comisar european, se afla pe prima pozitie, urmata de Carmen Avram, jurnalista Antena 3.

PSD valideaza luni lista pentru europarlamentare. Cine deschide lista pentru Bruxelles

Comitetul Executiv National CEx) al Partidului Social Democrat se reuneste luni, 25 martie, de la ora 12. La finalul sedintei, social democratii vor publica lista cu candidatii la alegerile europarlamentare din luna mai.

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb

Lista PSD pentru europarlamentare va fi deschisa de Rovana Plumb, secondata de Carmen Avram, jurnalista Antenei 3, sustin surse din PSD pentru Adevarul, care mai scrie ca Maria Grapini, sustinuta de Dan Voiculescu deci tot de Antena 3), si Claudiu Manda, sotul Liei Olguta Vasilescu, au prins locuri sigure. Un loc semi-eligibil va ocupa Catalina Stefanescu, pe care Dragnea a propulsat-o in Parlament in 2012. Si Victor Negrescu va ajunge, surprinzator, la Bruxelles.

SONDAJ: PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru europarlamentare

PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare, arata rezultatele unui sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5-13 martie, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer.

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape la egalitate

Ultimul sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 - 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, arata ca PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare, potrivit HotNews .

Sondaj INSCOP pentru europarlamentare: PSD si PNL sunt aproape umar la umar. Cat au celelalte partide

Conform ultimului sondaj INSCOP Research, realizat in perioada 5 13 martie 2019, la comanda Fundatiei Konrad Adenauer, PSD si PNL sunt aproape la egalitate in intentia de vot pentru alegerile europarlamentare.

ştiri din Politica

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )