Libnet.ro
UNICEF

22:30

PSD vrea ca Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane - proiect

Hotnews Hotnews,
 PSD vrea ca Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane - proiect

Social-democratii au depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect de lege prin care Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane, pentru rolul pe care l-a avut in realizarea primei uniri a poporului roman. Semnatarii initiativei legislative propun ca anual sa fie organizate ceremonii in 27 mai. continuă pe Hotnews

PSD vrea ca Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane - proiect

Social-democratii au depus, in procedura de urgenta la Senat, un proiect de lege prin care Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane, pentru rolul pe care l-a avut in realizarea primei uniri a poporului roman. Semnatarii initiativei legislative propun ca anual sa fie organizate ceremonii in 27 mai.

Proiect: PSD vrea ca Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane

Mai multi alesi ai PSD au depus, in procedura de urgenta, un proiect de lege prin care Mihai Viteazul sa fie declarat martir si erou al natiunii romane, pentru rolul pe care l-a avut in realizarea primei uniri a poporului roman. Semnatarii initiativei legislative vor ca anual sa fie organizate ceremonii in 27 mai, potrivit Mediafax.

PSD vrea sa treaca, de la uneltele secera si ciocanul, la firul rosu digital

Conducerea interimara a Partidului Social Democrat PSD) vrea sa dea un upgrade formatiunii politice.

PSD vrea o alianta cu Pro Romania si ALDE. Ciolacu: Am avut ieri o discutie cu dl. Ponta. Decizia ii apartine

PSD este deschis pentru o alianta electorala cu Pro Romania si ALDE pentru alegerile locale si parlamentare. Liderul social-democratilor, Marcel Ciolacu, a declarat ca sunt multe organizatii ale partidului care vor aliante cu partidele lui Ponta si Tariceanu.

PSD vrea alianta cu Pro Romania si ALDE la locale. Ciolacu: Mana intinsa din partea PSD e una reala. Ponta: Spun de 1.000 de ori ca nu facem alianta cu PSD

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat vineri intr-un interiviu la DCNews ca formatiunea sa este deschisa pentru o alianta electorala atat cu Pro Romania cat si cu ALDE pentru alegerile locale. Ciolacu a dezvaluit ca a discutat deja cu Victor Ponta si ca asteapta un raspuns de la acesta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )