Libnet.ro
UNICEF

14:00

Psiholog criminalist, despre Gheorghe Dinca: Este un animal incoltit. Intervine in instinctul de conservare. incearca sa se apere

Antena3 Antena3,
Psiholog criminalist, despre Gheorghe Dinca: Este un animal incoltit. Intervine in instinctul de conservare. incearca sa se apere

Psihologul criminalist Liviu Chesnoiu a declarat in exclusivitate pentru Antena 3 ca Dinca se comporta ca un animal incoltit care vrea sa se apere. Trebuie sa ii lasam sa isi faca datoria. Un. continuă pe Antena3

Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut afacerist din Caracal

Echipa de investigatie Antena 3 a reusit sa afle numele partenerului lui Gheorghe Dinca, persoana care apare in relatarea martorului sub acoperire din interviul difuzat de Mihai Gadea duminica trecuta. Este.

Medic psihiatru, despre Gheorghe Dinca: Are discernamant. A premeditat totul ca sa aiba un alibi

Un cunoscut medic psihiatru marturiseste ca Gheorghe Dinca are discernamant si acesta a premeditat totul ca sa aiba un alibi. Sa nu creada nimeni ca acest individ nu a avut discernamant cand a comis.

Sinteza zilei. Interviu exploziv cu fiica lui Gheorghe Dinca

Mihai Gadea a prezentat, miecuri, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu fiica lui Gheorghe Dinca. Citeste si: Sinteza zilei. Am aflat numele partenerului lui Gheorghe Dinca. Este vorba despre un cunoscut.

Ce i-a facut Gheorghe Dinca femeii care a spus public ca a fost victima lui. Cum a scapat cu viata Marinela Bradosu

Dezvaluiri infioratoare despre Gheorghe Dinca continua sa iasa la iveala! O femeie, care i-a cazut victima barbatului, de-abia a reusit sa scape cu viata, iar aparitia politistilor la ea acasa, a incurajat-o sa povesteasca cosmarul prin care a trecut. Va jur, in camera nemernicului astuia am vazut iadul, a povestit, ingrozita, femeia. Femeia violata de .

Document exploziv. Ce probe au anchetatorii impotriva lui Gheorghe Dinca

Oana Zamfir a prezentat vineri seara, la Exces de putere, un document exploziv in care sunt prezentate probele pe care anchetatorii le au impotriva lui Gheorghe Dinca. Gheorghe Dinca este cercetat sub aspec.

Psiholog criminalist, dupa ce telefonul Luizei a fost gasit noaptea trecuta: Anchetatorii trebuie sa mearga pe firul acesta. Ar putea gasit personajul negativ

Apar informatii socante in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca telefonul Luizei Melencu, una dintre cele doua victime ale lui Gheorghe Dinca, a fost folosit, miercuri noapte. Psihologul criminalist Liviu.

Ipoteza-soc: Lista victimelor lui Gheorghe Dinca ar putea fi mult mai lunga. Avocat: Exista destule probe!

Avocatul familiei Luizei Melencu vine cu o pista bomba: ar putea fi vorba despre o a treia victima a lui Gheorghe Dinca acolo, in padure. Este posibil ca lista victimelor monstrului din Caracal sa fie mult mai .

Politistul al carui numar s-a gasit in telefonul lui Gheorghe Dinca, dezvaluiri incredibile

Marius Preda, politistul despre care s-a spus ca este cel ce l-a determinat pe Gheorghe Dinca sa-si marturiseasca crimele a facut devaluiri incredibile. Preda sustine ca nu are nicio legatura cu Gheorghe .

Documente explozive despre Casa Ororilor din Caracal. Gheorghe Dinca, trei proprietati la aceeasi adresa

Antena 3 a prezentat in exclusivitate documente explozive cu locuinta ororilor din Caracal, acea locuinta unde anchetatorii au facut acele atrocitati. Pe numele lui Gheorghe Dinca sunt trei carti funciare,.

Ce se intampla acum in curtea criminalului Gheorghe Dinca

Un excavator scoate pomii si alte resturi din curtea lui Gheorghe Dinca din Caracal. in fiecare zi, anchetatorii ridica noi probe din casa ororilor. Si apar noi informatii si despre balbele oamenilor legii, i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )