Libnet.ro
UNICEF

01:05

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit, duminica, la Spitalul Universitar

Hotnews Hotnews,
 Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit, duminica, la Spitalul Universitar

Psihologul Hanibal Dumitrascu a incetat din viata, duminica dupa-amiaza, dupa ce a ajuns joi de urgenta la Spitalul Universitar, in urma unui atac cererbral, anunta Mediafax. Psihologul a fost supus si unei inerventii chirurghicale, el suferind si de alte boli cronice. continuă pe Hotnews

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit! Cum arata cele doua fiice ale sale - FOTO

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica, la varsta de 54 de ani. Acesta a murit in spital, dupa ce joi a fost transportat de urgenta la Spitalul Universitar din cauza ca i s-a facut rau pe strada. Se.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in STARE FOARTE GRAVA la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada

Psihologul Hanibal Dumitrascu a ajuns, joi, de urgenta la Spitalul Universitar din Capitala, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Potrivit RTV, Hanibal Dumitrascu este in stare grava si se zbate intre.

A murit psihologul Hanibal Dumitrascu

Psihologul Hanibal Dumistrascu a incetat din viata. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar medicii au constatat ca suferise un accident.

Hanibal Dumitrascu a murit. Psihologul suferise un accident vascular zilele trecute

Psihologul Hanibal Dumitrascu a murit duminica la Spitalul Universitar din Bucuresti. Acesta suferise un accident vascular zilele trecute, fiind internat de urgenta joi dupa-amiaza, scrie realitatea. net.

Psihologul Hanibal Dumitrascu, in stare grava la spital. I s-a facut rau pe strada

Hanibal Dumitrascu a ajund de urgenta, joi, la spital, dupa ce i s-a facut rau pe strada. Ambulanta sosita la fata locului l-a preluat pe cadrul didactic si l-a dus direct laSpitalul.

Hanibal Dumitrascu a murit

Hanibal Dumitrascu, reputatul psiholog, s-a stins din viata duminica. El fusese operat de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, dupa ce joi dupa-amiaza i s-a facut rau pe strada. Acesta ar fi suf.

Hanibal Dumitrascu, operat de urgenta! Psihologul se zbate intre viata si moarte

Psihologul Hanibal Dumitrascu a fost transportat de urgenta la spital, joi seara, dupa ce i s-a facut rau pe strada. A fost operat de medici, dar starea lui ramane in continuare una grava. Dumitrascu a.

Hanibal Dumitrascu a murit - Biografie

Hanibal Dumitrascu a murit. Hanibal Dumitrascu a lasat in urma sa trei fete: pe sotia sa si pe cele doua fiice gemene. Cele trei nu au plecat nicio clipa de langa acesta, sperand ca va rezista.

FOTO. Cum arata Hanibal Dumitrascu in tinerete

Psihologul Hanibal Dumistrascu a incetat din viata, duminica, la doar 54 de ani. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar medicii au constatat ca.

Noi informatii despre starea lui Hanibal Dumitrascu. Radu Tudor: Antena 3 este alaturi de el si ne rugam sa treaca peste acest moment greu

Psihologul Hanibal Dumistrascu a fost operat de urgenta, insa starea lui este in continuare grava. Psihologului i s-a facut joi rau pe strada. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitala, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )