Libnet.ro
UNICEF

11:30

Purtarea mastii devine obligatorie, de luni, in zonele foarte frecventate din Paris

Adevărul Adevărul,
Purtarea mastii devine obligatorie, de luni, in zonele foarte frecventate din Paris

Autoritatile din Paris au decis ca de luni in zonele foarte frecventate purtarea mastii in aer liber sa devina obligatorie, pentru evitarea propagarii coronavirusului. continuă pe Adevărul

CORONAVIRUS |Paris: Purtarea mastii, obligatorie in zonele foarte frecventate

In contextul pandemiei de coronavirus si al cazurilor in crestere, autoritatile din Paris au decis ca de luni in zonele foarte frecventate purtarea mastii de protectie in aer liber sa devina obligatorie,.

CORONAVIRUS |Cluj: Purtarea mastii de protectie, obligatorie

Incepand de sambata, 8 august, masca de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus devine obligatorie in tot judetul Cluj, potrivit deciziei de miercuri a Comitetului Judetean pentru.

Purtarea mastii va fi obligatorie in judetul Tulcea. Zonele vizate

La Prefectura Tulcea a avut loc o sedinta a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta in cadrul careia a fost adoptata Hotararea 42 din 05. 2020 prin care s-a instituit obligativitatea purtarii mastii de protectie.

CORONAVIRUS |Purtarea mastii in spatiile publice aglomerate, obligatorie si in Tulcea

Autoritatile au decis impunerea obligativitatea purtarii mastilor de protectie pentru prevenirea raspandirii pandemiei de coronavirus, incepand de vineri, 07 august, in toate zonele aglomerate din judetul.

Purtarea mastii de protectie, obligatorie in anumite spatii deschise din Harghita

Vineri, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Harghita a adoptat Hotararea privind stabilirea unor masuri de limitare a raspandirii infectiilor cu COVID-19 la nivelul spatiilor unde exista risc.

Masca de protectie devine obligatorie in spatiile publice aglomerate si in judetul Cluj

Purtatea mastii de protectie in spatiile deschise aglomerate va deveni obligatorie, incepand din 8 august, si in judetul Cluj, in urma unei decizii a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, conform news. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )