Libnet.ro
UNICEF

21:32

Ar putea intra Raed Arafat in politica? Raspunsul surprinzator dat de Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Ar putea intra Raed Arafat in politica? Raspunsul surprinzator dat de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica seara, la un post de televiziune, ca nu crede ca seful DSU Raed Arafat ar intra in politica, dupa anunturile oficiale ca medicii Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea Partidului Social Democrat. continuă pe Antena3

Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI, in ultima perioada a fost tot mai prezent. Ultimele sale declaratii au starnit controversa si reactii negative din partea opiniei publice si a jurnalistilor. Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie in afara de reactia dura a sefului DSU, Raed Arafat, in fata cetatenilor care nu cred .

RAED ARAFAT: Niciodata nu ma veti auzi afirmand ca am pierdut o lupta

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma, intr-o postare pe Facebook, ca niciodata nu va fii auzit afirmand ca a pierdut o lupta, pentru ca acest lucru ar insemna implicit ca nu mai avem ce face, ceea ce nu este deloc adevarat, referindu-se la efoturile pentru prevenirea raspandirii COVID-19, conform News. ro.

RAED ARAFAT: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o

Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o, mai ales ca este presiune si asupra sistemului medical nu numai asupra capacitatii, ci si asupra oamenilor care lucreaza in sistem, afirma secretarul de stat Raed Arafat.

RAED ARAFAT: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o

Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o, mai ales ca este presiune si asupra sistemului medical nu numai asupra capacitatii, ci si asupra oamenilor care lucreaza in sistem, afirma secretarul de stat Raed Arafat.

Raed Arafat, apel disperat catre cetateni. COVID-19 face prapad in toata tara: Noi nu putem opri virusul! Spitalele nu vor mai face fata

Seful DSU, Raed Arafat, trage un nou semnal de alarma cu privire la pericolul reprezentat de COVID-19. Acesta le recomanda in mod repetat oamenilor sa se protejeze pe ei si pe ceilalti, deoarece, virusul este prezent peste tot si nu iarta. Nicio masura de protectie sau restrictie nu ne garanteaza sanatatea Potrivit sefului DSU, tot .

RAED ARAFAT: Cat de greu va fi valul 2 de COVID-19, depinde de noi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, astazi, ca gravitatea valului 2 al pandemiei de COVID-19 va depinde de reactia oamenilor privind respectarea anumitor restrictii.

Raed Arafat declara razboi carcotasilor: Daca nu vin cu solutii mai bune, atunci sa accepte masurile luate

Seful DSU, Raed Arafat, nu a mai rezistat in fata cetatenilor care nu cred in coronavirus, dar nici in autoritati si in restrictiile pe care acestia le impun. Desi toate deciziile luate sunt in intersul romanilor, multi sceptici isi exprima neincrederea in mod public, cu scopul de a stirbi increderea. Stirile false contribuie la cresterea .

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

Raed Arafat: Masurile de prevenire sunt unica solutie. Acestea nu ne scutesc 100% de infectia cu coronavirus, dar reduc riscul la maxim (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, vineri, ca respectarea masurilor stabilite de autoritati reprezinta singura modalitate de a ne projeja de coronavirus. Arafat a.

Raed Arafat: impreuna putem reusi sa salvam cat mai multe vieti in Romania

Dupa ce a declarat ca am pierdut lupta cu COVID-19, referindu-se strict la cazul sefei UPU Fetesti, care a murit dupa ce s-a infectat cu coronavirus, dr. Raed Arafat a venit cu o serie de explicatii pentru a intari ideea ca lupta impotriva COVID-19 continua.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )