Libnet.ro
UNICEF

15:00

Putin a furat de la Dragnea: ce a spus rusul despre statul paralel

Playtech Playtech,
Putin a furat de la Dragnea: ce a spus rusul despre statul paralel

In urma cu aproximativ un an, marketingul agresiv al coalitiei PSD-ALDE ti-a aruncat pentru prima oara pastila cu informatii despre statul paralel. Putin canta aceleasi versuri. Cand au intrat in pana de responsabili pentru ineficienta coalitiei de guvernare, PSD-istii au imbratisat cu doua maini conceptul unui stat paralel. La momentul respectiv, acesta facea referire la [] . continuă pe Playtech

Vladimir Putin a vorbit despre statul paralel care lucreaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a dat de inteles ca in Statele Unite exista un stat paralel care actioneaza impotriva liderului de la Casa Alba, Donald Trump, informeaza The New York.

SONDAJ Putin, Trump, Dragnea l acuza. Credeti n existenta unui stat paralel?

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ca in SUA ar exista un stat paralel ce ar actiona impotriva lui Donald Trump. Statul paralel - sau statul profund, cum i se mai spune in Occident, este un termen folosit tot mai des de lideri autoritari/populisti, de la Putin la Trump si de la Orban la Erdogan, dupa cum, in Romania, a fost impus in discursul public in special de PSD si Liviu Dragnea. Sondaj HotNews. ro: Credeti in existenta unui stat paralel?.

Vladimir Putin: Statul paralel lucreaza mpotriva lui Trump si a administratiei sale

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ieri ca exista un stat paralel in SUA care lucreaza impotriva presedintelui Donald Trump, informeaza The New York Times, citat de The Hill.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )