Libnet.ro
UNICEF

09:45

Putin merge n Serbia, unde ar putea semna un acord pentru nfiintarea unui centru nuclear

Hotnews Hotnews,
 Putin merge n Serbia, unde ar putea semna un acord pentru nfiintarea unui centru nuclear

Presedintele Federatiei Ruse, Vladimir Putin, va intreprinde o vizita in Serbia in ianuarie 2019, a confirmat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, informeaza TASS, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Ce ar putea face statul pentru plata pensiilor odata ce mbatrneste populatia

In conditiile cresterii raportului dintre pensionari si angajati, nu putem sa nu ne intrebam ce va fi in viitor, daca va avea cine sa plateasca viitoarele pensii sau care vor fi politicile pentru sustinerea acestora. De 29 de ani ne aflam intr-o continua degradare a demografiei. Situatia s-ar putea deteriora semnificativ peste circa 10 ani cand generatia baby boom va ajunge la pensie. Ne referim la acei copii care au aparut dupa vestitul Decret 770 din 1966, prin care intreruperea cursului sarcinii era interzisa.

ANALIZA Ce ar putea face statul pentru plata pensiilor n fata declinulului demografic ngrijorator

In conditiile cresterii raportului dintre pensionari si angajati, nu putem sa nu ne intrebam ce va fi in viitor, daca va avea cine sa plateasca viitoarele pensii sau care vor fi politicile pentru sustinerea acestora. De 29 de ani ne aflam intr-o continua degradare a demografiei. Situatia s-ar putea deteriora semnificativ peste circa 10 ani cand generatia baby boom va ajunge la pensie. Ne referim la acei copii care s-au nascut dupa vestitul Decret 770 din 1966, prin care intreruperea cursului sarcinii era interzisa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )