Libnet.ro
UNICEF

12:45

Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt motivele

Adevărul Adevărul,
Putin, propus la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt motivele

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru Pace 2021, distinctie la care aspira si omologul sau american Donald Trump. continuă pe Adevărul

Concurenta mare pentru Donald Trump! Vladimir Putin a fost si el nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace. Care sunt argumentele

Dupa Donald Trump, si Vladimir Putin a fost nominalizat pentru Premiul Nobel pentru Pace in 2021. Scriitorul rus Serghei Komkov a facut propunerea, potrivit agentiei EFE, citata de Agerpres. Propunerea.

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Vladimir Putin, propus de un scriitor rus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea omologul sau american Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov.

Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021

Presedintele rus Vladimir Putin a fost propus pentru Premiul Nobel pentru pace 2021, distinctie la care aspira de asemenea si Donald Trump, a anuntat joi scriitorul rus Serghei Komkov, anunta agentia de presa Efe.

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

E oficial! Orele se muta online! Care sunt unitatile de invatamant unde elevii vor face orele de acasa in vederea alegerilor

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a decis ca, in unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare pentru alegerile locale din anul 2020, activitatile didactice sa se desfasoare in sistem on-line.

Care sunt parintii care pot cere zile libere platite pentru a sta cu copilul acasa in perioada scolii online

Scoala a inceput de doar o saptamana, insa in multe dintre scoli scenariul initial a fost schimbat. Astfel, acestea au trecut din scenariul verde sau galben in scenariul rosu. Cu alte cuvinte, elevii invata exclusiv online. Tocmai de aceea, este important pentru parinti sa stie care sunt conditiile in care pot cere zile libere platite de la angajator pentru a ramane cu copilul la domiciliu.

Siteuri de matrimoniale in Romania. Care sunt cele mai mari si care sunt gratuite

In Romania, pentru persoanele singure, matrimonialele online reprezinta un mod incitant si distractiv prin care pot cunoaste oameni cu care in viata de zi cu zi, cel mai sigur, nu s-ar conecta. Site-urile de profil sunt in numar foarte mare in prezent. Care site-uri sunt gratuite si care sunt cele mai mari site-uri de matrimoniale.

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Guvernul va deconta 50 de milioane de euro tablete pentru studentii care au burse sociale

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va deconta, in limita sumei de 50 de milioane de euro, tabletele pentru studentii care au burse sociale si invata la universitati care vor face cursuri online.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )