Libnet.ro
UNICEF

00:06

Putin respinge criticile lui Donald Trump referitoare la afacerile familiei Biden

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Putin respinge criticile lui Donald Trump referitoare la afacerile familiei Biden

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica ca nu vede nimic ilegal in legaturile de afaceri trecute ale lui Hunter Biden cu Ucraina sau Rusia, exprimandu-si dezacordul fata de una dintre liniile de atac ale presedintelui american Donald Trump in alegerile prezindentiale din Statele Unite, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Putin respinge criticile lui Donald Trump referitoare la afacerile familiei Biden

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica ca nu vede nimic ilegal in legaturile de afaceri trecute ale lui Hunter Biden cu Ucraina sau Rusia, exprimandu-si dezacordul fata de una dintre liniile de atac ale presedintelui american Donald Trump in alegerile prezindentiale din Statele Unite, transmite Reuters.

Vladimir Putin respinge acuzatiile lansate de Donald Trump cu privire la afacerile familiei Biden

Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat, duminica, ca nu a observat nimic penal in fostele legaturi de afaceri ale lui Hunter Biden cu Ucraina si Rusia, exprimandu-si astfel dezacordul fata de atacurile.

VIDEO Alegeri SUA 2020. Donald Trump a votat anticipat: Am votat pentru un tip pe nume Trump

Presedintele american Donald Trump a votat anticipat sambata, cu zece zile inainte de alegerile prezidentiale, pentru un tip pe nume Trump, intr-o sectie de vot din West Palm Beach, in Florida, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Patru din zece americani cred ca Donald Trump nu va accepta o infrangere, potrivit ultimului sondaj IpsosReuters

Peste patru din zece americani, sustinatori ai ambelor tabere, Joe Biden si Donald Trump, sunt de parere ca presedintele Trump nu va accepta o infrangere, conform celui mai recent sondaj Reuters Ipsos, relateaza Mediafax.

EXCLUSIV Politolog: Donald Trump va castiga en fanfare alegerile din SUA. Greselile facute de Joe Biden si staff-ul democrat

Au mai ramas doar cateva zile pana la alegerile din Statele Unite ale Americii. Donald Trump si Joe Biden si-au exprimat fiecare punctelede vedere pe marginea celor mai fierbinti subiecte de interes in.

Joe Biden l-a confundat pe Donald Trump cu George W. Bush

Joe Biden, candidatul democrat la presedintia SUA a rostit gresit numele contracandidatului sau, Donald Trump, pe care l-a confundat cu George W. Bush, fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, in perioada 2001-2009.

Alegeri SUA 2020. De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondenta? Cateva detalii de la un expert american despre tipul de vot care ar putea schimba balanta alegerilor

Castigatorul alegerilor prezidentiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut in seara de dupa inchiderea urnelor asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori pana acum. Asta pentru ca o mare parte din voturi in acest an vin prin corespondenta, iar expertii se asteapta ca voturile de la distanta in acest an ar putea fi chiar si jumatate din total. Fata de aceasta modalitate de vot, presedintele Donald Trump s-a pozitionat foarte vehement impotriva si a acuzat fraude inca dinaintea perioadei de alegeri. Un profesor american in stiinte politice dintr-un stat puternic republican face radiografia sistemului de vot prin corespondenta.

Donald Trump a votat! Pe cine a ales presedintele SUA?

Donald Trump a votat anticipat in West Palm Beach pentru alegerile prezidentiale din SUA, intr-o sec.

Donald Trump l-a prins pe Dumnezeu de un picior: Sfarsitul petrolului cutremura pozitia lui Joe Biden in alegeri

Desi nu a reusit sa produca marea bomba a campaniei, care sa schimbe tendinta votului popular si la nivelul statelor cheie si sa-i garanteze drumul spre al doilea mandat, Presedintele SUA, Donald Trump, a obtinut glontul de argint fara sa vrea.

Donald Trump a votat anticipat. Actualul presedinte al Statelor Unite a ales la West Palm Beach, Florida

Sambata, 24 octombrie, presedintele american Donald Trump a votat anticipat, intr-o sectie din West Palm Beach, Florida. Seful statului a ales cu 10 zile inainte de data alegerilor prezidentiale de peste ocean,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )