Libnet.ro
UNICEF

16:31

Putin sugereaza ca statul paralel din SUA comploteaza impotriva lui Donald Trump

Adevărul Adevărul,
Putin sugereaza ca statul paralel din SUA comploteaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat, miercuri, ca exista un stat paralel in interiorul Guvernului american care comploteaza impotriva lui Donald Trump, transmite New York Times. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin: Statul paralel lucreaza mpotriva lui Trump si a administratiei sale

Presedintele rus Vladimir Putin a sugerat ieri ca exista un stat paralel in SUA care lucreaza impotriva presedintelui Donald Trump, informeaza The New York Times, citat de The Hill.

Vladimir Putin a vorbit despre statul paralel care lucreaza impotriva lui Donald Trump

Presedintele rus Vladimir Putin a dat de inteles ca in Statele Unite exista un stat paralel care actioneaza impotriva liderului de la Casa Alba, Donald Trump, informeaza The New York.

Business report: Statul paralel al subdezvoltarii; Trei angajatori de top au decis sa plece din Romnia

Topul celor mai cautate meserii in Romania si strainatate. Cea de-a doua editie a studiului Indexul locurilor de munca in care se regasesc principalele date centralizate din sectiunea Locuri de munca, in care angajatorii publica peste 500. 000 de anunturi. Un gigant auto german vrea sa se pozitioneze eco. De la inselaciunea Diesel la deschizator de drumuri in electromobilitate: acesta este obiectivul ambitios al concernului Volkswagen.

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )