Libnet.ro
UNICEF

06:15

Putin vrea sa modifice Constitutia pentru a candida din nou la presedintie si a intrebat Curtea Constitutionala daca este legal

Adevărul Adevărul,
Putin vrea sa modifice Constitutia pentru a candida din nou la presedintie si a intrebat Curtea Constitutionala daca este legal

Presedintele rus Vladimir Putin a intrebat oficial Curtea Constitutionala daca este legal sa modifice Constitutia, a anuntat sambata Kremlinul. Modificarea i-ar permite lui Putin sa ramana la putere pana in 2036, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

OMV amana din nou o decizie pentru investitia din Marea Neagra

Grupul austriac petrolier OMV a amanat din nou o decizie de investitie in proiectul de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra, potrivit Reuters. O decizie ar putea fi luata cel mai devreme anul viitor. Decizia fost luata si in contextul in care partenerul sau american ExxonMobil are in vedere iesirea din proiect. OMV si-a semnalat interesul pentru a cumpara o parte din pachetul Exxon.

Presedintele are consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou premier

ACTUALIZARE - Claudiu Nasui, USR, dupa consultarile cu Iohannis: intelegem ca va fi nominalizat tot Orban --- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis a decis sa faca consultarile cu partidele parlamentare prin sistem de teleconferinta Presedintele Klaus Iohannis are consultari, vineri, cu partidele si formatiunile politice parlamentare, pentru desemnarea unui nou candidat la functia de prim-ministru. PNL ar urma sa il propuna din nou pe Ludovic Orban ca premier.

Gigel Frone, din nou la Romanii au Talent! Cum arata acum si ce s-a ales de viata lui

Gigel Frone, vedeta Romanii au Talent care pe parcursul a mai multor editii nu a lipsit de pe scena, a venit vinerea trecuta cu un numar senzational, nu numai ca si-a facut si o noua echipa, dar a interpretat si melodii populare. Gigel Frone, din nou la Romanii au Talent! Pe parcursul emisiunii Romanii au .

Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi. Ce au decis cei doi

Bianca Dragusanu a ales sa petreaca timp alaturi de Victor Slav si de fetita lor, Sofia. Cei trei s-au distrat de minune si s-au bucurat de o seara frumoasa in familie. Vedeta a publicat momentele pe Instagram. Bianca Dragusanu, din nou alaturi de Victor Slav, dupa divortul de Alex Bodi Dupa divortul de Alex Bodi, .

Klaus Iohannis a transmis ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis social-democratilor, in timpul consultarilor prin teleconferinta, ca il desemneaza din nou premier pe Ludovic Orban.

Ce s-a observat din satelit ca se intampla cu Italia. Planeta reuseste sa respire din nou

Criza sanitara cu care se confrunta planeta vine si cu vesti relativ bune pentru planeta pe care traim. Cercetatorii au putut observa cu ochiul liber modificarile care au intervenit asupra Pamantului. Criza sanitara mondiala elimina poluarea China a fost prima tara afectata de criza sanitara de proportii, dar imediat cum autoritatile au inchis orase intregi .

Cristi Borcea, un nou dosar. Libertatea milionarului, din nou in pericol

Cand credea ca a scapat de acuzatii, tribunale si alte lucruri penale, si a revenit la viata de familie, Cristi Borcea risca, inca odata, sa ajunga in spatele gratiilor intr-un nou caz de spalare de bani si tranzactii dubioase. Cristi Borcea, un nou dosar Daca la inceputul anului mama lui Cristi Borcea, Elena Borcea, intra .

Coronavirus: Romania autorizeaza livrarea de medicamente pentru spitalale din Republica Moldova

Romania va da curs solicitarii Republicii Moldova privind autorizarea livrarii unor medicamente care pot fi achizitionate din tara noastra pentru asigurarea necesarului de medicamente in spitalale publice, in contextul sistarii exportului de medicamente de catre Romania dupa instituirea codului rosu de risc de infectie cu noul coronavirus.

Gabriela Firea: Locurile pentru carantina din Bucuresti sunt ocupate. Analizam alte sapte cladiri

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca spatiile de carantina sunt ocupate, motiv pentru care analizeaza alte sapte locatii pentru a putea adaposti persoanele suspecte de coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )