Libnet.ro
UNICEF

14:45

Radio Europa Libera isi va relua emisiunile pentru Romania si Bulgaria

Adevărul Adevărul,
Radio Europa Libera isi va relua emisiunile pentru Romania si Bulgaria

Radio Europa Libera a anuntat ca-si va relansa programele de stiri in Bulgaria si Romania in incercarea de a consolida peisajul mediatic in ambele tari. Radio Europa Libera a functionat in cele doua tari inainte de aderarea la Uniunea Europeana si NATO. Serviciul pentru Bulgaria s-a incheiat in 2004, iar in Romania in 2008. continuă pe Adevărul

Radio Europa Libera isi redeschide biroul din Romania, in scopul consolidarii peisajului mediatic

Un comunicat de presa de la Washington, transmis miercuri seara, anunta planuri ale companiei Radio Europa Libera/Radio Libertatea de a lansa noi servicii de stiri in Romania si Bulgaria in scopul consolidarii peisajului mediatic din cele doua tari,.

Radio Europa Libera isi reia serviciile in limba romana din decembrie

Radio Europa Libera/Radio Libertatea RFE/RL) si-a anuntat intentia de a relua serviciile de stiri in Romania si Bulgaria in acest an, in incercarea de a consolida peisajul mediatic in aceste doua tari, po.

Radio Europa Libera revine in Romania: Postul isi va relua emisiunile in contextul ingrijorarilor privind dezinformarea, coruptia si diviziunea sociala

Radio Europa Libera a anuntat ca isi va relua programele de stiri pentru Romania si Bulgaria pentru a consolida peisajele mediatic din ambele tari. Acesta anunt vine dupa ce oficialii guvernamentali,.

Radio Europa Libera si va relua emisiunile pentru Romnia si Bulgaria

Radio Europa Libera a anuntat ca-si va relansa programele de stiri in Bulgaria si Romania in incercarea de a consolida peisajul mediatic in ambele tari. Radio Europa Libera a functionat in cele doua tari inainte de aderarea la Uniunea Europeana si NATO. Serviciul pentru Bulgaria s-a incheiat in 2004, iar in Romania in 2008.

Planuieste sa lanseze noi servicii de stiri in Romania

Radio Europa Libera Radio Free Europe/ Radio Liberty, RFE/RL) vrea sa lanseze noi servicii de stiri in Romania si Bulgaria, in decembrie 2018, intr-o incercare de a consolida peisajul media din cele doua tari, potrivit unui comunicat de presa.

isi certa cainele pentru ca facuse o boacana. Animalul s-a apropiat de stapan si a refuzat sa-l priveasca in ochi. Ce a urmat a induiosat internetul (VIDEO)

Isi certase cainele pentru ca facuse o boacana, dar ceea ce a urmat este incredibil. Animalul a refuzat sa-si priveasca stapanul in ochi pentru ca se simtea vinovat si pentru ca era modul sau de a-si.

MARELE CUTREMUR, inevitabil pentru ROMANIA! VERDICT sumbru dat de SPECIALISTI: Magnitudinea va fi APOCALIPTICA! Ce se intampla acum confirma DEZASTRUL!

Zona seismica Vrancea poate produce surprize neplacute oricand este de parere Fizicianul Gheorghe Marmureanu a declarat de curand in legatura cu viitorul cutremur catastrofal care va lovi Romania, ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )