Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radioul public nu mai are voie sa abordeze subiectul depozitului de deseuri Chiajna al Iridex- Profit.ro

Hotnews Hotnews,
 Radioul public nu mai are voie sa abordeze subiectul depozitului de deseuri Chiajna al Iridex- Profit.ro

Totul a pornit de la un articol intitulat Sectorul 1 sta pe o bomba cu coronavirus?!, publicat pe 13 martie, pe site-ul Bucuresti FM, postul local al Radio Romania Actualitati. Era un articol care ridica problema unei posibile infestari a gropii de gunoi de la Iridex, ceea ce ar putea duce si la infestarea gazului de depozit care se formeaza prin fermentarea gunoiului. in doar cateva zile, Iridex a reusit sa obtina de la Tribunalul Bucuresti o decizie impotriva Radioului public, scrie Profit. ro. continuă pe Hotnews

Noile reguli pentru persoanele de peste 65 de ani. Ce au si ce nu mai au voie conform ordonantei militare nr. 4

In aceasta seara, in cadrul unei conferinte de presa, Marcel Vela si Raed Arafat au anuntat masurile modificate sau adaugate astazi in cadrul ordonantei militare nr. Primele schimbari anuntate au fost cele care ii privesc pe cetatenii in varsta de peste 65 de ani. Masurile din ordonanta precedenta prevedeau ca acestia pot circula in .

Ce nu mai ai voie sa faci incepand de acum. Ordonanta militara nr. 4, aprobata. Toate interdictiile noi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca urmeaza o noua ordonanta militara, a patra. Pana acum, au fost date trei ordonante militare, care au ingradit libertatile de miscare ale romanilor. UPDATE: Marcel Vela: Sunt cele mai dure masuri din Romania din ultimii zeci de ani. Va asiguram ca masurile se pot ridica atunci cand se .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )