Libnet.ro
UNICEF

14:15

Radu Banciu, la 30 de ani de la primele alegeri din Romania postdecembrista: TGV pleaca de la Paris cu 90 de kilometri pe ora, dar ajunge la o viteza de patru ori mai mare (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, la 30 de ani de la primele alegeri din Romania postdecembrista: TGV pleaca de la Paris cu 90 de kilometri pe ora, dar ajunge la o viteza de patru ori mai mare (VIDEO)

Radu Banciu a comparat drumul Romaniei postdecembriste din cele trei decenii de democratie cu trenul de mare viteza din Franta, cunoscut sub denumirea de TGV, care desi la inceput pleaca din Paris cu o viteza de. continuă pe B1

Ion Iliescu si FSN, nereguli grave la primele alegeri postcomuniste. Ce si-a notat in jurnal Ion Ratiu, in 1990

Astazi se implinesc 30 de ani de la organizarea primelor alegeri din Romania, dupa caderea sistemului comunist. Fostul secretar al Comitetului Central PCR, Ion Iliescu a devenit primul presedinte postdecembrist,.

Treizeci de ani de la primele alegeri libere din Romania

La 20 mai 1990, in urma cu 30 de ani, aveau loc primele alegeri prezidentiale si parlamentare din Romania dupa caderea regimului comunist si dupa Revolutia din decembrie 1989.

Ion Iliescu, la 30 de ani de la primele alegeri libere din Romania: Clasa politica se rupe de societate, devenind o frana sociala

Ion Iliescu spune miercuri, la implinirea a 30 de ani de la primele alegeri libere din Romania, ca atunci nu a fost vorba de Duminica Orbului, cum le place unora sa spuna, Romania s-a schimbat mult in bine, dar sunt si lucruri care ne dezamagesc si ne ingrijoreaza.

Mesajul lui Ion Iliescu la 30 de ani de la primele alegeri dupa caderea comunismului Apropiat al cuplului Ceausescu, fostul presedinte e acuzat de crime impotriva umanitatii la Revolutie si Mineriade

Fostul presedinte Ion Iliescu a postat un mesaj, pe blogul sau, in conditiile in care, miercuri, se implinesc exact 30 de ani de la organizarea primelor alegeri in Romania postdecembrista, in urma carora avea.

30 de ani de la alegerile postdecembriste: Cred ca si fara frauda Iliescu ar fi castigat alegerile. Era descris ca omul care a salvat tara de Ceausescu

La 20 mai 2020 se implinesc 30 de ani de la primele alegeri postdecembriste din Romania. in urma scrutinului care a avut loc de Duminica Orbului, Ion Iliescu a castigat detasat cea mai inalta functie in stat.

Radu Banciu: Din ianuarie 2021, gata cu lafaitul, nu mai merge la munca in Marea Britanie nimeni din UE fara acordul lor (VIDEO)

Radu Banciu le-a reamintit romanilor din Marea Britanie, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca niciun cetatean UE nu va mai putea merge la munca in Regat fara acordul.

Ce masti poarta vedetele din Romania

Daca pana acum purtarea lor in public reprezenta doar o recomandare din partea autoritatilor, in prezent purtarea mastilor de protectie a devenit obligatorie in spatiile publice inchise. Iata ce masti poarta vedetele noastre! .

Radu Banciu: PSD a domnit peste Romania si a calcat-o in picioare. Sa nu cumva sa-i considerati pe ei acum salvatorii patriei (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca schimbul de replici dintre partide, in contextul acestei epidemii de coronavirus, nu e decat un alt joc politic mizerabil. Altfel, a.

Radu Banciu, despre critica adusa Romaniei de catre Executivul European, pentru lipsa masurilor din justitie: Primul lucru pe care trebuia sa il faca un Guvern era sa readuca justitia in momentul zero, de unde incepuse sa o dezmembreze PSD-ul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat decizia Executivului European de a critica autoritatile romane pentru lipsa masurilor din justitie, care sa anuleze schimbarile facute de guvernele PSD in anii 2017-2019. Oare o sa.

Radu Banciu, dupa sanctiunea primita de presedintele Iohannis din partea CNCD: Domnule Csaba, stiu ca nu e de resortul dumneavoastra sa amendati UDMR, pentru ca acolo e caz penal (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia CNCD de a-l amenda pe presedintele Klaus Iohannis, dupa declaratia in care a acuzat PSD ca se lupta in.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )