Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu: Aceasta catastrofa de struto-camila de USR-PLUS e cea care a incercat sa-i dea foc lui Nicusor Dan, scotandu-l din propriul partid. Barna si Ciolos, niste pinguini (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Aceasta catastrofa de struto-camila de USR-PLUS e cea care a incercat sa-i dea foc lui Nicusor Dan, scotandu-l din propriul partid. Barna si Ciolos, niste pinguini (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre rezultatele alegerilor din unele orase. Jurnalistul s-a referit si la victoria detasata a lui Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS, in. continuă pe B1

Radu Banciu, reactie dura dupa victoria lui Piedone la Sectorul 5: Vreau raul domnului Piedone si nu as vrea sa

Potrivit numaratorii voturilor, cel care va conduce sectorul 5 al Capitalei va fi Cristian Popescu Piedone, fostul primar al sectorului 4 si actual condamnat la inchisoare pentru opt ani si sase luni cu executare, in dosarul Colectiv. Chiar si in aceasta situatie, Piedone a fost ales primar de catre cetateni,lucru care l-a scos din sarite, .

Radu Banciu, despre amanarea alegerilor: PSD ar vrea, dar nici daca se amana nu e foarte rau. Ei pot treaca cu japca legea pensiilor si sa-i incuie rau pe liberali

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu amanafrea alegerilor parlamentare, care ar trebui sa aiba loc in decembrie. Jurnalistul a explicat ca este posibil ca atat PNL-ul si.

Radu Banciu: PSD se va desfiinta la sfarsitul lui 2020 (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, ca prin prestatia la aceste alegeri locale PSD a mai facut un pas spre disparitia sa, care se va produce pana la sfarsitul anului.

DUPA CE AMBASADORUL SUA CERUSE LISABONEI SA ALEAGA INTRE ALIATII SAI SI CHINA Seful diplomatiei portugheze raspunde Statelor Unite - Portugalia este cea care ia decizii

Seful diplomatiei portugheze a avertizat ca decidentul din Portugalia este Guvernul portughez, ca raspuns la declaratiile ambasadorului Statelor Unite ale Americii, care ceruse ca Lisabona sa aleaga intre aliatii sai si China.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )