Libnet.ro
UNICEF

13:45

Radu Banciu, critic la adresa declaratiilor ministrului Sanatatii: De ce ne trebuie 10,000 ca sa ne intoarceam, cand la 100 am stat in stareade urgenta fix o luna de zile?

B1 B1,
Radu Banciu, critic la adresa declaratiilor ministrului Sanatatii: De ce ne trebuie 10,000 ca sa ne intoarceam, cand la 100 am stat in stareade urgenta fix o luna de zile?

Radu Banciu a criticat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, declaratia ministrului Sanatatii, Nelu Tataru in care a afirmat ca Romania s-ar putea intoarce lastare de urgenta cand. continuă pe B1

Radu Banciu, despre proiectul privind carantinarea si izolarea: Social-democratii, care se dadeau cocosi la televizor, si-au schimbat optica dupa o discutie cu maestrul Raed Arafat, zis si Rafa Nadal (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, forma finala in care a trecut de Camera Deputatilor proiectul de lege privind carantinarea si izolarea, a carui soarta va fi.

Radu Banciu: Nu se va muri pana la urma nici din refugiul in digitalizare dimpotriva, ea dezvolta intelectul (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, ca omenirea nu va disparea din cauza digitalizarii. Afirmatia sa vine pe fondul studiilor care sustin ca timpul petrecut pe.

Radu Banciu, despre internarea obligatorie a asimptomaticilor: Este o tragedie pentru ca sunt oameni care n-ar muri de coronavirus. Faptul ca se duc in spital le agraveaza situatia, pot sa ia alte bacterii

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia asimptomaticilor,obligati sa stea internati in spitalele insalubre din Romania si care s-ar imbolnavi mai.

Radu Banciu, despre a doua cocoasa a pandemiei: Romania va fi ultima tara care va inchide granitele si ne va baga inapoi in case

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile pe care le-a facut Nelu Tataru in ceea ce priveste evolutia pandemiei de coronavirus in.

Radu Banciu: Infectia cu coronavirus nu e sezoniera si nu e definitiva. Cu cat e mai usoara boala, cu atat organismul ramane mai vulnerabil (VIDEO)

Radu Banciu a atras atentia, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca organismul uman ramane cu atat mai vulnerabil in fata unei noi imbolnaviri cu COVID-19, cu cat forma primei.

Radu Banciu, despre primul caz de ciuma bubonica din China: Sa speram totusi ca sunt un pic mai alertati chinezii, ca asa a fost si cu coronavirusul...

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul de ciuma bubonica care a aparut intr-o provincie din China. Prezentatorul crede ca, de faptsunt mult mai multe.

S-ar putea intoarce Romania la starea de urgenta? Raspunsul ministrului Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca intoarcerea la starea de urgenta s-ar impune daca am avea 10. 000 de cazuri in trei-patru zile si ca nu putem vorbi despre o astfel de masura dupa doua zile in care a fost depasit pragul de 500 de imbolnaviri. in schimb, ar putea fi instituite masuri precum carantinarea unor orase sau cartiere in judetele cu un numar foarte mare de cazuri - Arges, Prahova, Galati, Brasov.

Ministrului Sanatatii admite ca legea izolarii are nevoie de modificari. Va corecta neregulile prezentate la Sinteza Zilei

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru recunoaste ca noua lege a carantinei si izolarii are lacune din punct de vedere juridic. Ministrul a luat act de neregulile din textul legii, prezentate de Mihai Gadea, in direct, in timpul emisiunii Sinteza Zilei. Nelu Tataru a transmis un drept la replica in care ii roaga pe parlamentari sa faca corectiile necesare.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )