Libnet.ro
UNICEF

28 Mar.

Radu Banciu: Darius Valcov se gandea la treburile tarii, a depasit viteza legala si mi l-au amendat. E inacceptabil... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Darius Valcov se gandea la treburile tarii, a depasit viteza legala si mi l-au amendat. E inacceptabil... (VIDEO)

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei. Informatia a fost comentata. continuă pe B1

Mugur Isarescu: Darius Valcov nu vorbeste in numele BNR. Nu exista niciun damf de Valcov in raportul de fundamentare a trecerii la moneda euro

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, a afirmat, luni, ca Darius Valcov nu vorbeste in numele institutiei, precum si ca nu exista niciun damf de Valcov in raportul de fundamentare.

Darius Valcov a ramas fara permis de conducere

Darius Valcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si va plati si o amenda de 1. 305 de lei, dupa ce a fost prins de.

Darius Valcov, amendat de politisti

Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a fost prins, in aceasta seara, cand circula cu 116 kilometri la ora pe DN 65 in judetul Arges.

Darius Valcov a fost lasat fara permis de conducere. Cu ce viteza l-au prins politistii in localitate

Consilierul de stat Darius Valcov a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si s-a ales cu o amenda de 1. 305 de lei dupa ce, joi dupa-amiaza, a fost prins de politistii din Arges depasind viteza maxima admisa in localitate.

Darius Valcov, semnal dur: Si domnul Isarescu, si eu nu putem sa tintim la functia de Guvernator BNR in momentul in care ai niste probleme nerezolvate din spate

Eminenta cenusie din Guvernul PSD-ALDE, Darius Valcov, ii transmite un avertisment extrem de dur guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, cu 8 luni inainte ca mandatul acestuia sa expire. Consilierul premierului.

Radu Banciu: Iohannis a descoperit ca poate sa spuna nu. Olguta Vasilescu va continua sa fie Olguta Vasilescu, ceea ce e un suficient blestem pentru neamul romanesc (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Liei Olguta Vasilescu de a renunta la functiile de vicepremier si ministru al Dezvoltarii. Dragnea i-a promis cu.

Radu Banciu: Ponta a spus ca nu are nevoie de baroni in partid, doar ca la el se strang baronii de Ialomita, de Dambovita, de Giurgiu si altii care vor face din Pro Romania un alt PSD (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre recentele plecari din PSD: Andrei Alexandru a devenit deputat independent, iar Marian Neacsu, fost lider social-democrat, a trecut.

ştiri de la B1

actualitate, 28 Mar.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )