Libnet.ro
UNICEF

12:30

Radu Banciu, despre anuntul ca ALDE imparte iNGHETATA copiilor: Imbecilitatea este la rang de arta in randul partidelor politice, mai mult decat oriunde (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre anuntul ca ALDE imparte iNGHETATA copiilor: Imbecilitatea este la rang de arta in randul partidelor politice, mai mult decat oriunde (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre recenta gafa a celor de la ALDE. Oamenii lui Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca impart, in semn de respect pentru. continuă pe B1

ALDE imparte iNGHETATA copiilor, in semn de respect pentru generatiile urmatoare (FOTO, VIDEO)

ALDE gafeaza inca o data in campania pentru europarlamentare. Oamenii lui Calin Popescu Tariceanu impart, in semn de respect pentru generatiile urmatoare, cate o inghetata gratis.

Radu Banciu: Petro Porosenko a fost umilit cam cum ar trebui sa fie Liviu Dragnea daca ar candida la alegerile prezidentiale din toamna impotriva lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Comediantul Vlodimir Zelenski este noul presedinte al Ucrainei, dupa ce a obtinut peste 70% din voturi in turul doi al alegerilor. Stirea a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica sear.

A cincea sotie a lui Tariceanu, despre liderul ALDE: Sotul meu face cea mai buna dulceata

Loredana Moise, a cincea sotie a lui Calin Popescu Tariceanu, a vorbit, in cadrul unei emisiuni de la Antena 3, despre liderul ALDE, mai ales in ceea ce priveste preferintele culinare ale acestuia.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )