Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu, despre condamnarea la inchisoare a lui Gabriel Berca: Cat ghinion trebuie sa ai faci puscarie exact cand legile justitiei sunt macelarite? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre condamnarea la inchisoare a lui Gabriel Berca: Cat ghinion trebuie sa ai faci puscarie exact cand legile justitiei sunt macelarite? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu condamnarea la inchisoare cu executare pentru doi ani a fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, remarcand ca acesta a ajuns du. continuă pe B1

Radu Banciu, despre funerariile Regelui: Sunt niste scene reprobabile. Daca eram oameni seriosi il gazduiam viu (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu ipocrizia romanilor care l-au alungat pe Rege cand a vrut sa se intoarca in tara dupa Revolutie si l-au.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. Sentinta este definitiva

Curtea Suprema l-a condamnat pe fostul ministru de Interne Gabriel Berca la trei ani de inchisoare cu executare. in acelasi dosar, fostul deputat Mihai Banu a fost condamnat la 3 ani de inchisoare. Lucian Banu, fiul lui Mihai Banu, a ramas cu condamnarea primita in faza de fond a procesulu,i doi ani de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la trafic de influenta. Sentinta este definitiva.

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru de Interne Gabriel Berca a fost condamnat definitiv, astazi, de magistratii instantei supreme la doi ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, in dosarul in care este judecat dupa ce, alaturi de fostul deputat Mihai Banu ar fi primit in total 185. 000 euro de la un om de afaceri.

Fostul ministru Gabriel Berca a fost condamnat definitiv la inchisoare cu executare

Fostul ministru al Internelor Gabriel Berca a fost condamnat definitiv joi de inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de.

Fostul ministru Gabriel Berca, condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitiei l-a condamnat, joi, pe fostul ministrul de Interne din guvernarea Boc, Gabriel Berca, la doi ani de inchisoare cu executare. Decizia magistratilor este.

Fostul ministru Gabriel Berca a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al Internelor Gabriel Berca a fost condamnat definitiv joi de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani de inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, anunta Agerpres.

Radu Banciu: S-a facut praf PSD-ul, nu mai are pe nimeni dupa Dragnea. Era greu sa tot gaseasca monstrii din astia, caci generatia baronilor e la puscarie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre principala problema a Opozitiei, in contextul in care PSD s-a facut praf.

Radu Banciu: Sa il compari pe Liviu Dragnea cu un om este o insulta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu declaratiile fostului prefect de Teleorman, Teodor Nitulescu, care a afirmat la iesirea de la DNA, unde a dat declaratii ca martor, ca.

Radu Banciu, la un an de la castigarea alegerilor de PSD: O data blestemata in istoria recenta a Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu trecerea unui an de cand PSD a castigat cu un rezultat clar alegerile parlamentare din Romania si a venit la guvernare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )