Libnet.ro
UNICEF

20:15

Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a refuzat propunerile de ministri: Oameni de cea mai joasa speta au fost propusi in niste functii importante (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre faptul ca presedintele Iohannis a refuzat propunerile de ministri: Oameni de cea mai joasa speta au fost propusi in niste functii importante (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu faptul ca presedintele Klaus Iohannis a respins propunerile de ministri facute de premierul Viorica Dancila pentru potofoliile. continuă pe B1

Radu Banciu, despre anuntul ca ALDE imparte iNGHETATA copiilor: Imbecilitatea este la rang de arta in randul partidelor politice, mai mult decat oriunde (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre recenta gafa a celor de la ALDE. Oamenii lui Calin Popescu Tariceanu au anuntat ca impart, in semn de respect pentru.

Radu Banciu: Petro Porosenko a fost umilit cam cum ar trebui sa fie Liviu Dragnea daca ar candida la alegerile prezidentiale din toamna impotriva lui Klaus Iohannis (VIDEO)

Comediantul Vlodimir Zelenski este noul presedinte al Ucrainei, dupa ce a obtinut peste 70% din voturi in turul doi al alegerilor. Stirea a fost comentata si de Radu Banciu, in editia de duminica sear.

Florin Iordache, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat propunerile de ministri: Cea mai rapida solutie in acest moment este restructurarea

Social-democratul Florin Iordache a declarat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca refuza variantele de ministri propuse de premierul Viorica Dancila, ca cea mai rapida varianta ar fi.

Olguta Vasilescu, dupa ce Iohannis a refuzat propunerile pentru remanierea Guvernului: Decizia este la premierul Romaniei

Lia Olguta Vasilescu, purtator de cuvant al PSD, a declarat marti ca partidul e pregatit pentru o restructurare. Am vazut declaratia presedintelui. Nu este niciun fel de surprizapentru noi.

Andreea Cosma (PSD), despre eliberarea din functie a lui Mircea Negulescu: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia; voi renunta la procesul impotriva lui

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, si ca seful statului a dat dovada si de curaj.

Ce spune Maia Morgenstern despre faptul ca oamenii se roaga la chipul ei intr-o catedrala din Bogota

ActritaMaia Morgenstern 56 de ani) a comentat faptul ca intr-o catedrala din Bogota Columbia) sunt mai mult imagini cu ea din filmul Patimile lui Hristos pe post de icoane, iar oamenii se roaga la ele.

Procurorul Mircea Negulescu, eliberat din functie de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul pentru eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu. Decretul vine in conditiile in care Negulescu a fost sanctionat disciplinar prin excluderea din magistratura.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul privind eliberarea din functia de procuror a lui Mircea Negulescu, in prezent suspendat din functie, la Parchetul de pe langa Judecatoria Campina, ca urmare a aplicarii sanctiunii disciplinare constand in excluderea din magistratura.

Presedintele Iohannis, reactie dupa atentatele din Sri Lanka: Trebuie sa aparam libertatea religioasa si credinta

Presedintele Klaus Iohannis a condamnat, duminica, atacurile din Sri Lanka si a transmis ca libertatea religioasa si credinta trebuie aparate. Condamn cu fermitate atacurile infioratoare la adresa.

Andreea Cosma, deputat PSD: Presedintele Iohannis mi-a castigat admiratia

Andreea Cosma, deputat PSD, afirma ca decizia presedintelui Klaus Iohannis de eliberare a lui Mircea Negulescu din functia de procuror este un gest corect, mult asteptat, subliniind sa seful statului a dat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )