Libnet.ro
UNICEF

17:01

Radu Banciu, despre Iliescu, Roman si Magureanu, in dosarul Mineriadei: Toata lumea stie ca astia sunt vinovati (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Iliescu, Roman si Magureanu, in dosarul Mineriadei: Toata lumea stie ca astia sunt vinovati (VIDEO)

Marti a inceput judecarea, in camera preliminara, a dosarului Mineriadei, in care sunt inculpati fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si fostul director SRI Virgil Magureanu pentru. continuă pe B1

Radu Banciu, despre atacul Elenei Udrea la jurnalisti: Nu presa a fugit din Romania cand era condamnata la 6 ani de inchisoare (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu atacul Elenei Udrea la adresa jurnalistilor de dupa fuga acesteia in Costa Rica. Elena Udrea trimite sageti, sigur nu se poate.

incepe judecarea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu, in dosarul Mineriadei din iunie 1990, dupa aproape 28 de ani de la evenimente (VIDEO)

UPDATE:La sosirea la Curtea Militara de Apel, unde se desfasoara termenul, Virgil Magureanu a fost intampinat de huiduieli de cateva zeci de persoane prezentate in fata institutiei. Acesta a fost.

Dupa aproape 28 de ani de la evenimente, incepe judecarea lui Ion Iliescu, Petre Roman si Virgil Magureanu in dosarul Mineriadei din iunie 1990

Marti, judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitiei vor incepe judecarea in camera preliminara a dosarului privind evenimetele din timpul Mineriadei din 13-15 iunie 1990. Termenul de marti va avea lo.

Radu Banciu: Iohannis nu a aplicat in cazul sau ceea ce pretinde de la altii (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre modul in care se raporteaza la prezumtia de nevinovatie Klaus Iohannis si Ludovic Orban. in politica nu functioneaza.

Dosarul Mineriadei din 1990 are primul termen, dupa 28 de ani

Dosarul Mineriadei din 13 15 iunie 1990 are primul termen astazi, la aproape 28 de ani de la violentele din Piata Universitatii. Mineriada din iunie 1990 ramane cea mai neagra pagina din istoria post-decembrista si destul de zbuciumata a Romaniei. 28 de ani mai tarziu, pe morti nu i-a mai adus nimeni inapoi, iar [].

Un barbat, citat ca martor in dosarul Mineriadei, A LESINAT in imbuleazala de la Curtea Militara de Apel (VIDEO)

Marti a inceput judecarea, in camera preliminara, a dosarului Mineriadei in care sunt inculpati fostul presedinte Ion Iliescu, fostul premier Petre Roman si a fostului directorul SRI Virgil Magureanu pentru.

Scandal la Curtea Militara de Apel, unde se judeca Dosarul Mineriadei. Virgil Magureanu, huiduit si la plecare. Unui barbat i s-a facut rau la coada

Update: Fostul director al SRI Virgil Magureanu a parasit sala de judecata, el fiind huiduit atat la intrare, cat si la plecare. Mai sunt cateva zeci de persoane care asteapta sa fie audiate. Ion iliescu si.

incepe procesul mineriadei din iunie 1990. Sunt judecati Iliescu, Roman si Miron Cozma

Magistratii incep, marti, judecarea dosarului Mineriadei din 13-15 iunie 1990, in care au fost trimi.

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )