Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga si a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii astia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre revenirea lui Blaga si a altor grei din fostul PDL: Oare de ce e nevoie tot de dinozaurii astia? Oare nu ne-au croit destul? N-am suferit destul pe vremea lui Blaga? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre o sedinta informala din sediul PNL la care au participat mai multi fosti lideri ai fostului PDL. Au fost mari discutii. continuă pe B1

Radu Banciu: Politicienii n-o duc rau in puscarie. Ba chiar, in prostia lor, se si lauda ca o duc bine (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre o posibila Ordonanta de Urgenta pe amnistie si gratiere, pe care ar urma, potrivit unor informatii, sa o adopte Guvernul.

Radu Banciu, la finalul Campionatului Mondial: A fost o editie a plictiselii si a fotbalului marunt (VIDEO)

Radu Banciu a discutat in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre Campionatul Mondial de fotbal care tocmai s-a incheiat cu victoria Frantei in finala contra Croatiei. Ne-am despartit de o.

Radu Banciu: La CM 2018, Germania s-a prezentat cu o echipa de lepadaturi. Spania, cu cel mai mare campionat din lume, nu a batut decat Iranul! Cum e posibil? (VIDEO)

Radu Banciu a criticat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, anumite comentarii negative facute de internauti dupa ce Franta a castigat Campionatul Mondial. Cu totii au postat astazi,.

Ce spune Crin Antonescu despre revenirea sa in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a confirmat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si Vasile Blaga la sediul PNL, dar arata ca nu au discutat despre alegerile europarlamentare si nu are de gand sa revina in.

Crin Antonescu, anuntul momentului despre REVENIREA in politica

Fostul lider al PNL, Crin Antonescu, a declarat ca s-a intalnit cu Ludovic Orban si cu Vasile Blaga la sediul PNL, dar a precizat canu are de gand sa revina in politica Zilele trecute am fost in.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )