Libnet.ro
UNICEF

20:45

Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea si Dancila: Ei discutau de amnistie si gratiere intre ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau Romania, nevinovatii nostri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre schimbul de replici dintre Dragnea si Dancila: Ei discutau de amnistie si gratiere intre ei. Despre asta vorbeau cei care ctitoreau Romania, nevinovatii nostri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Liviu Dragnea si Viorica Dancila, care au fost protagonistii a ceea ce a parut sa fie un schimb de replici de la. continuă pe B1

Radu Banciu, despre rezultatele de la Bacalaureat: in lumea asta, intr-adevar, notele mari n-au fost niciodata o solutie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatele din prima sesiune de Bacalureat din 2020, unde rata de esec a fost de 40%. El a explicat ca desi rata de promovare.

CORONAVIRUS |Radu Banciu: Am devenit una dintre cele mai periculoase tari din Europa. Pasii gresiti se intorc impotriva noastra (VIDEO)

Modul in care evolueaza epidemia de coronavirus in Romania ne-a facut sa devenim una dintre cele mai periculoase tari din Europa la momentul de fata, a sustinut Radu Banciu, in editia de luni seara a.

Turismul european in timpul pandemiei de coronavirus. Radu Banciu: in tarile sudice e o afacere colosala de stat. Multi vor avea de suferit crunt daca nu e depasit impasul (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia turismului european in contextul pandemiei de coronavirus. Jurnalistul a vorbit despre diverse destinatii de pe.

Radu Banciu, dupa ce Asztalos Csaba a castigat un nou mandat la sefia CNCD: Judecata lui se bazeaza doar pe un pic de oftica. Ne-a scapat intotdeauna logica de functionare a forului (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca Asztalos Csaba a castigat un nou mandat de cinci ani la sefia Consiliului National pentru Combaterea.

Radu Banciu: Populatia Romaniei e intr-o proportie absolut devastatoare la nivelul de inteligenta a PSD (VIDEO)

Radu Banciu a sustinut, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca este inadmisibil ca un partid precum PSD sa aiba aproape 20% in intentiile de vot, dupa 30 de ani in care nu a facut nimic pe.

Radu Banciu: Primul milion de infectati s-a facut in trei luni, iar ultimul in opt zile. Pana la final de 2020, Romania va ajunge la 50.000 de bolnavi de COVID-19

Radu Banciu i-a criticat dur, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, pe cei care nu respecta recomandarile si normele de siguranta sanitara. Daca primul milion de bolnavi de COVID-19 a fost de.

Radu Banciu: Cetatenii romani nu mai au rabdare, s-au plictisit dupa trei luni si jumatate de conditii stricte de izolare

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, situatia din Romania, unde numarul de cazuri noi de COVID-19 a atins cote ingrijoratoare in ultima perioada. Cel mai recent bi.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )