Libnet.ro
UNICEF

08:45

Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dragnea spune ca nu se impune o analiza in PSD dupa referendum. Clar! Daca e un esec, atunci sa trecem peste el... (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, primele explicatii date de Liviu Dragnea dupa esecul de la referendum. Liviu Dragnea a luat cuvantul vizavi de esecul de la. continuă pe B1

Radu Banciu: Rezultatul referendumului e o lectie oferita PSD-ului, cel mai marsav partid, si Bisericii, care n-a inteles nimic in afara de imbuibare si lux absolut (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre lovitura data de poporul roman PSD-ului si Bisericii. Acum am vazut declaratia unei doamne deputat PSD, care vrea.

Radu Banciu: Chiar si Ion Iliescu era mai bine vazut decat acest cuplu dictatorial Dragnea-Dancila. Ura e corecta, pentru ca daca nu ne-a mai ramas nimic pe aceasta planeta, macar sa uram avem voie (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, rezultatul final al referendumului privind familia traditionala. O prezenta ridicola la vot. Din 18 milioane de cetateni cu.

Radu Banciu, dupa referendum: Nimeni nu mai crede in aceasta ticalosie aflata in fruntea Bisericii Ortodoxe Romane (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu infrangerea uriasa suferita de Biserica Ortodoxa Romana prin boicotul de la referendumul pentru familia.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

Prima reactie a PSD dupa inchiderea urnelor: 4 milioane de romani au iesit astazi sa voteze. 4 milioane este gigant (VIDEO)

Codrin Stefanescu este primul social-democrat care a reactionat, imediat dupa inchiderea urnelor, in conditiile in care, potrivit datelor partiale, referendumul pentru redefinirea familiei are sanse mari sa nu.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )