Libnet.ro
UNICEF

22:30

Radu Banciu, dupa ce BOR l-a atacat pe Iohannis: Dar in numele cui faceti voi toate jafurile, toate pomenile si va revendicati cu toate ideile astea retrograde? (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, dupa ce BOR l-a atacat pe Iohannis: Dar in numele cui faceti voi toate jafurile, toate pomenile si va revendicati cu toate ideile astea retrograde? (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu atacul pe care Biserica Ortodoxa, prin vocea Episcopului de Husi, l-a lansat la adresa lui Iohannis. Biserica Ortodoxa Romana, nu. continuă pe B1

Radu Banciu, topul celor 3 afirmatii uluitoare ale zilei in politica: O declaratie de dictionarul imbecilitatii ultimelor 30 de ani venita din partea lui Florin Iordache (VIDEO)

Radu Banciu a prezentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, topul declaratiilor zilei din lumea politica. Astazi ne-a atras atentia, in special la nivel declarativ, partidul de.

Radu Banciu, mesaj pentru Rares Bogdan: Nu este nevoie de steagul Romaniei aici pe Calea Victoriei, ci in orasul Carei sau judetele Covasna sau Harghita (VIDEO)

Radu Banciu i-a adresat mai multe intrebari lui Rares Bogdan in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de marti seara. Printre acestea se numara si problema de la Carei unde autoritatile au indepartat toate.

Radu Banciu: Liviu Dragnea sustine ca Guvernul construieste autostrazi, dar nu a spus niciodata cand le va face. Doar nu credeati ca va da PSD zaharul si uleiul degeaba?(VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre protestul care avut loc vineri timp de 15 minte, prin care romanii au cerut sa se construiasca autostrazi. Daca.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )