Libnet.ro
UNICEF

20:45

Radu Banciu: Guvernul Orban se pregateste de o vacanta. Nu va reusi samareasca pensiile cu 40 % pana la 1 septembrie

B1 B1,
Radu Banciu: Guvernul Orban se pregateste de o vacanta. Nu va reusi samareasca pensiile cu 40 % pana la 1 septembrie

Radu Banciu a comentat in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, faptul ca PSD si-a propus sadepuna o motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban, daca executivul nu va creste. continuă pe B1

Radu Banciu, dupa ce inagurarea Magistralei 5 de metrou a fost amanata: Pe langa faptul ca lucrarile nu vor fi gata niciodata, a fost descoperit liliacul de Drumul Taberei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu, vestea care ne face seara mai spectaculoasa, si anume ca se amana inagurarea Magistralei 5 de metrou din Drumul Taberei. Nu numai.

Radu Banciu: A murit nepoata matusalemicului presedintelui al Ugandei. O sa aflam din presa internationala ce s-a intamplat acolo. Ma indoiescca ai nostri se vor baga

Radu Banciu avorbit in erditia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul studentei din Uganda care a murit in conditii suspecteintr-un camin studentesc si care era nepoata presedintelui.

Radu Banciu, despre lansarea SpaceX: Cum de la inceputul anului mai mult se moare decat se traieste, mai putem astepta cu alte planete. Poate are ceva de spus ministrul Spatiului din Romania (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, lansarea navetei spatiale construite de SpaceX, compania de rachete fondata de Elon Musk, care a fost amanata pentru.

Radu Banciu: Arhiepiscopul poate sa traga Craciunul mai spre vara,sa il sarbatorim pe plaja, la Vama Veche

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu invierea care a avut loc la Constanta in noaptea de marti spre miercuri. Arhiepiscopul poate sa.

Radu Banciu: Victor Ponta taia panglici si in spatele lor se surpa autostrada. Un kilometru trebuie sa reziste pana n-o mai fi nimeni pe pamantul acesta, nu sa o petecesti (VIDEO)

Radu Banciu a subliniat, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, ca o autostrada trebuie sa fie definita de rezistenta, nu sa o petecesti, sa ii faci un update odata la doua.

Radu Banciu: Chiar atatacuraj va lipseste? De ce n-ati discutat punctul cel mai arzator al relatiei romano - maghiare, enclavizarea teritoriuluiRomaniei?

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara intalnirea dintre Bogdan Aurescu sicu omologul sau maghiar, Peter Szijjarto, care a avut loc in urmain tensiunilor care au avut loc in ultima.

Radu Banciu: Cand l-am vazut pe Liviu Dragnea la Belina, ma gandeam la Nea Nicu. Fix asa aratau imaginile alea...

Radu Banciu a vorbit in emisiunea de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre situatia Insulei Belina, care face obicetul unui dosar penal dupa ce a trecut in administrarea firmei lui Liviu.

USR a votat, in Senat, impotriva OUG privind ajutorul pentru presa oferit de Guvernul Orban

Senatorii USR au votat, miercuri, impotriva proiectului de aprobare a ordonantei de urgenta prin care Guvernul Orban acorda un ajutor de 200 de milioane de lei pentru institutiile de presa, in contextul.

SENATORUL USR, MIHAI GOTIU: Guvernul Orban incearca sa blocheze DNA-ul padurilor, la Senat

Senatorul USR, Mihai Gotiu, acuza guvernul Orban ca incearca sa blocheze proiectul de lege privind infiintarea DNA-ului padurilor la Senat.

USR acuza Guvernul Orban ca blocheaza infiintarea DNA-ului padurilor PNL, PMP si UDMR au dat vot negativ proiectului de lege in comisii

Senatorul USR, Mihai Gotiu, sustine ca Guvernul Orban incearca sa blocheze proiectul de lege privind infiintarea DNA-ului padurilor la Senat. Gotiu scrie, pe Facebook ca senatorii PNL, PMP si cei de la UDMR s-au opus in comisiile de specialitate si au votat impotriva initiativei legislative. Este vorba de proiectul de lege care propune infiintarea DNA-ului Padurilor ca institutie pe modelul DIICOT, DNA si care sa activeze la nivel national si sa combata infractiunile impotriva mediului inconjurator. Proiectul a fost adoptat de Camera Deputatilor iar Senatul este forul decizional in acest caz.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )