Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Banciu: Radu Mazare - unul din cei mai mari criminali ai istoriei moderne a Romaniei, Cristi Borcea - nici Dumnezeu nu ar trebui sa ii dea drumul din puscarie acestui escroc (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Radu Mazare - unul din cei mai mari criminali ai istoriei moderne a Romaniei, Cristi Borcea - nici Dumnezeu nu ar trebui sa ii dea drumul din puscarie acestui escroc (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu sentintele definitive in dosarul retrocedarilor plajelor retrocedate in care Radu Mazare a primit 9 ani de inchisoare, iar Cristi. continuă pe B1

Unul dintre cele mai mari scandaluri din Romania continua. Fiica de milionar, acuzata de furt

Se da o noua batalie in familia lui Dinu Patriciu. Nici acum nu s-au linistit apele intre mostenitori. Vaduva afaceristului a facut o noua plangere in instanta fata de solutia data de procurori de.

Radu Banciu: Ponta a spus ca nu are nevoie de baroni in partid, doar ca la el se strang baronii de Ialomita, de Dambovita, de Giurgiu si altii care vor face din Pro Romania un alt PSD (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu, despre recentele plecari din PSD: Andrei Alexandru a devenit deputat independent, iar Marian Neacsu, fost lider social-democrat, a trecut.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE, iar acum prevede un deficit si cheltuieli bugetare MAI MARI si venituri mai MICI (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si venituri mai.

Cartea recordurilor: Afla care sunt mamele cu cei mai multi copii

Cine credeti ca este mama cu cei mai multi copii din lume? Cine detine recordul pentru cei mai multi copii nascuti in acelasi timp? Dar recordul cu cei mai multi fetusi intr-o singura sarcina? REPEDE CLICK AICI:.

Bucuresti, in topul oraselor cu cei mai multi si mai tineri angajati din industria de inalta tehnologie

Bucuresti s-a clasat in categoria oraselor cu cei mai multi profesionisti care lucreaza in industria de inalta tehnologie, care numara in prezent peste 70. 000 de angajati. Capitala se plaseaza in categoria centrelor cele mai active din acest punct de.

Bucurestiul, n topul oraselor cu cei mai multi tineri angajati n IT

Bucurestiul a inregistrat, in ultimii zece ani, o crestere de 66% a fortei de munca din industria de inalta tehnologie high-tech), ajungand la peste 70. 000 de profesionisti. Cu ce se ocupa cei mai multi IT-isti din Capitala.

Care este orasul din Romania care in perioada interbelica avea cei mai multi intelectuali si carciumi la mia de locuitori

Nu Bucurestiul, nu Cluj Napoca, nu Iasul si nici un alt centru universitar din Romania au fost declarate orasele cu cei mai multi intelectuali la suta de locuitori din Romania. Acest onorabil titlu a apartinut unui mic orasel de provincie din judetul Prahova.

Anunt bomba in Romania: Ce s-a intamplat cu Smiley! Toate femeile din jurul sau sunt in delir!

Smiley este unul dintre cei mai iubiti artisti de la noi, iar acest lucru a fost demonstrat in cadrul Galei Unica, unde cantaretul a fost desemnat barbatul anului 2018.

Anunt bomba facut Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

Pavel Bartos, unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori din Romania, nu se limiteaza doar la cariera din televiziune. Chiar daca este gazda emisiunilor Vocea Romaniei si Romanii au talent, el este si actor.

Noaptea ca hotii: Proiectul de buget a fost modificat PESTE NOAPTE pentru a prevedea un deficit bugetar mai mare si cheltuieli bugetare mai mari (VIDEO)

Proiectul de buget a fost modificat, peste noapte, pentru a fi inclus un deficit bugetar mai mare decat fusese raportat vineri, cheltuieli bugetare mai mari decat fusesera raportate vineri, precum si alte.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )