Libnet.ro
UNICEF

00:07

Radu Mazare contesta din Madagascar decizia iCCJ de condamnare la noua ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Radu Mazare contesta din Madagascar decizia iCCJ de condamnare la noua ani de inchisoare cu executare

Desi prezent in Madagascar, Radu Mazare a depus luni, prin intermediul avocatilor sai, o contestatie de anulare a deciziei iCCJ care l-a condamnat definitiv la noua ani de inchisoare cu executare in dosarul. continuă pe Antena3

Radu Mazare contesta din Madagascar decizia definitiva de condamnare la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor

Radu Mazare, fugit in Madagascar in 2017, a depus prin avocatii sai o contestatie in anulare fata de decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie prin care a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare cu executare, in dosarul retrocedarii plajelor.

Radu Mazare contesta condamnarea de 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarilor de terenuri de pe litoral

Radu Mazare, in prezent aflat in Madagascar, a depus prin avocatii sai o contestatie in anulare fata de decizia Curtii Supreme prin care a fost condamnat la 9 ani de inchisoare cu executare, in dosarul retrocedarii ilegale de pe litoral. Alaturi de fostul primar alti patru condamnati din acelasi dosar au depus contestatii in anulare.

Radu Mazare a contestat condamnarea la 9 ani de inchisoare in dosarul retrocedarii plajelor

Fugit in Madagascar, Radu Mazare a depus la Curtea Suprema, prin intermediul avocatilor, o contestatie in anulare fata de decizia prin care a fost condamnat definitiv la 9 ani de inchisoare cu executare, in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )