Libnet.ro
UNICEF

07:30

Radu Tudor: Dezvaluiri despre crima organizata din Europa

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Dezvaluiri despre crima organizata din Europa

Crima organizata este foarte activa in Europa, gruparile mafiote generand venituri de peste 100 de miliarde de euro anual. Iata o lista cu cele mai importante grupari criminale din Europa, scrie Radu Tudor pe. continuă pe Antena3

Radu Tudor, despre protestele violente din Franta: Sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au avut loc in Franta

Radu Tudor a vorbit despre protestele violente din Franta pe blogul sau. Jurnalistul spune ca o posibila explicatie ar fi ca sute de conturi social media pro-ruse au cautat sa amplifice protestele care au.

Muntii Apuseni, inclusi de CNN pe lista principalelor destinatii turistice din Europa

Muntii Apuseni au fost inclusi de catre CNN pe lista celor 17 obiective turistice din Europa care trebuie vizitate. in articol, CNN a scris despre Muntii Apuseni: Parte din Carpatii Occidentali din.

Kovacs si Petrescu delegati la meciuri din Europa League

UEFA a anuntat ca doua brigazi din Romania vor oficia in aceasta saptamana la meciuri din Europa League.

Producatorul de automobile Ford incepe restructurarea operatiunilor din Europa

Ford Motor a anuntat vineri primul pas in vederea restructurarii afacerii sale neprofitabile din Europa, care ar urma sa implice renuntarea la unele modele, reducerea locurilor de munca si posibil inchiderea unor fabrici, informeaza site-ul autonews. com.

PROTESTE PARIS. Radu Tudor: Sper sa nu fie alt gen de filiere care activeaza acolo

Tensiunea era in crestere sambata in apropiere de Champs-Elysees, la Paris, unde fortele de ordine au lansat primele gaze lacrimogene impotriva manifestantilor din miscarea vestelor galbene, adunati cu.

Tatal Ducesei Meghan, atac acid la printul Harry si dezvaluiri despre atitudinea fiicei sale: Sunt ranit, dar n-am de gand sa tac

Thomas Markle, tatal Ducesei de Sussex, l-a atacat pe Printul Harry si a vorbit despre temperamentul fiicei sale intr-un nou interviu, in care a declarat si ca, in ciuda incercarilor sale repetate, familia regala britanica nu-i permite sa ia legatura cu ea.

Zece predictii despre atacurile cibernetice din 2019, n viziunea Bitdefender - De la infectii fara fisier, pna la amestec n alegerile din Europa

Dupa ani buni in care a condus clasamentul amenintarilor informatice care tintesc persoane si companii, ransomware a pierdut pozitia de lider in prima jumatate a lui 2018. Detronat in premiera de minerii de criptomoneda, ransomware a recuperat din decalaj in a doua parte a anului si a demonstrat ca amenintarile care cripteaza fisiere si apoi solicita recompensa nu vor disparea din peisaj nici anul viitor. Specialistii in securitate informatica de la Bitdefender estimeaza ca in 2019 vom asista la un peisaj cu amenintari informatice din ce in ce mai agresive, menite sa faca mai multi bani ca oricand.

Care este, de fapt, cel mai vechi targ de Craciun din Europa? Multi ar raspunde Viena, insa nu e asa!

Targurile de Craciun au devenit deja traditie in Europa. Marile capitale, dar si orasele mici din provincie sunt decorate cu cele mai frumoase ornamente de Craciun, organizeaza targuri cu produse traditionale in speranta ca vor atrage cat mai multi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )