Libnet.ro
UNICEF

22:01

Raducan, FPTR: Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit de august, inceput de septembrie

Adevărul Adevărul,
Raducan, FPTR: Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit de august, inceput de septembrie

Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit lunii august-inceputul lunii septembrie, a declarat, pentru News. ro, prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan, care a precizat ca tarifele vor fi stabilite de fiecare hotel in parte, care ar putea fi cu 70% mai mici fata de varful de sezon, ca si in anii trecuti. continuă pe Adevărul

DRAGOS RADUCAN (FPTR): Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit de august, inceput de septembrie

Programul Litoralul pentru toti va incepe la sfarsit lunii august-inceputul lunii septembrie, a declarat, pentru News. ro, prim-vicepresedintele executiv al Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR), Dragos Raducan, care a precizat ca tarifele vor fi stabilite de fiecare hotel in parte, care ar putea fi cu 70% mai mici fata de varful de sezon, ca si in anii trecuti.

Eugen Teodorovici, pentru toti romanii din strainatate: cum vor putea trimite bani in tara fara comision

Romanii plecati la munca in strainatate vor putea trimite bani in tara fara comision. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, care a precizat ca la CEC Bank se lucreaza la un produs care sa faciliteze acest tip de tranzactii incepand cu luna septembrie. Eugen Teodorovici: Romanii din strainatate vor putea trimite .

Veste bomba pentru toti pensionarii romani: Ce se intampla cu banii acestora din aceasta luna... Vezi daca esti pe lista!

Daca nu ai o pensie mare si erai ingrijorat din aceasta cauza, acum poti sta linistit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat si uite ce beneficii iti aduce. Vesti bune pentru toti romanii.

Vestea Digi pentru toti clientii: cum platesti rovinieta fara nervi si stat la cozi

Grupul Digi |RCS-RDS are cateva servicii de care nu toti clientii stiu. Tocmai de aceea e bine sa fii mai bine informat, ca poti economisi timp. De exemplu, optiunea cu rovinieta sigur te.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )