Libnet.ro
UNICEF

09:45

RAED ARAFAT: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
RAED ARAFAT: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o

Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o, mai ales ca este presiune si asupra sistemului medical nu numai asupra capacitatii, ci si asupra oamenilor care lucreaza in sistem, afirma secretarul de stat Raed Arafat. continuă pe Ziarul Bursa

RAED ARAFAT: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o

Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o, mai ales ca este presiune si asupra sistemului medical nu numai asupra capacitatii, ci si asupra oamenilor care lucreaza in sistem, afirma secretarul de stat Raed Arafat.

RAED ARAFAT: Cat de greu va fi valul 2 de COVID-19, depinde de noi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, astazi, ca gravitatea valului 2 al pandemiei de COVID-19 va depinde de reactia oamenilor privind respectarea anumitor restrictii.

RAED ARAFAT: Cei care critica sa vina cu solutii mai bune daca le au

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, le cere romanilor care critica masurile luate de autoritati pentru oprirea epidemiei de COVID-19 sa vina cu solutii mai bune, daca le au.

RAED ARAFAT: Proiect de OUG privind tratarea persoanelor asimptomatice - in prima lectura in sedinta de Guvern

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a informat ca, in sedinta de Guvern de astazi, a fost prezentat in prima lectura un proiect de ordonanta de urgenta care vizeaza modificari privind modul in care vor fi tratati pacientii asimptomatici.

RAED ARAFAT: indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor inseamna pacient in plus, si, probabil, persoane decedate in plus

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat miercuri ca Romania se afla pe un trend ascendent important in ceea ce priveste cazurile de COVID-19 si ca indemnarea populatiei la nerespectarea regulilor nu inseamna decat pacient in plus si, probabil, in plus, persoane decedate.

Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie: Sa nu apeleze la 112 si sa spuna ca au lipsa de gust

Raed Arafat, Secretarul de Stat din cadrul MAI, in ultima perioada a fost tot mai prezent. Ultimele sale declaratii au starnit controversa si reactii negative din partea opiniei publice si a jurnalistilor. Raed Arafat, declaratie revoltatoare in plina pandemie in afara de reactia dura a sefului DSU, Raed Arafat, in fata cetatenilor care nu cred .

Raed Arafat: Nu se suna la 112 pentru ca nu a raspuns DSP-ul. Din nou, fac apel la oameni - 112 sa fie pastrat numai pentru urgente! (VIDEO)

Raed Arafat le-a cerut din nou romanilor sa sune la 112 doar daca au o urgenta. Seful DSU a venit cu precizarea in conditiile in care serviciul de urgenta e deja suprasolicitat si e si mai mult pus la.

Raed Arafat, anunt neasteptat: 5% din populatia Romaniei a avut deja coronavirus

Cinci la suta din populatia Romaniei a avut deja coronavirus, spune seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Acesta a explicat ca cei mai multi nici macar nu au stiut ca au avut COVID pentru ca au prezentat simptome foarte usoare.

Raed Arafat: Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o Clar vom ajunge la indicele 3 in Capitala. Restaurantele vor fi inchise, masca va deveni obligatorie in toate spatiile deschise

Lupta cu COVID-19, din pacate, am pierdut-o, a declarat secretarul de stat Raed Arafat. Acesta a sustinut ca exista o mare presiune asupra sistemului sanitar, mai ales asupra cadrelor medicale. De aceea,.

ERATA Raed Arafat: Nu e de dorit ca Jandarmeria sa mearga cu bastonul dupa oameni

Secretarul de stat Raed Arafat spune ca este foarte clar ca in Capitala se va ajunge la rata de infectare cu COVID-19 de 3 la mia de locuitori, iar in acest caz restaurantele, cinematografele si teatrele se vor inchide si este posibil ca elevii sa urmeze cursuri online. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta a mai spus ca urmatoarele zile sunt cruciale pentru evolutia epidemiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )