Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat, la Antena 3: Nu demisionez! Sa ma demita daca vor! Am spus ca plec, dar nu plec peste o zi

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat, la Antena 3: Nu demisionez! Sa ma demita daca vor! Am spus ca plec, dar nu plec peste o zi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca nu va demisiona din functie, in ciuda atacurilor din ultima perioada, mai ales dupa aparitia filmului privind prima interventie la Colectiv: Sa ma demita daca vor, spune Arafat, care admite ca ar putea parasi Romania, potrivit Mediafax. intrebat daca exista un interes pentru distrugerea sistemului de urgenta, seful DSU a raspuns afirmativ. continuă pe Hotnews

Raed Arafat: Nu demisionez eu! Sa ma demita daca vor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a afirmat, duminica seara, ca nu va demisiona din functie, insa nu este lipit de scaun si daca vrea cineva sa il demita, o poate.

Tatal unui supravietuitor al tragediei din Colectiv, scrisoare adresata lui Raed Arafat: Va ascundeti in spatele altora atunci cand trebuie sa explicati sau sa va asumati raspunderea

Tatal unui tanar de 19 ani mort in urma tragediei din Colectiv a transmis o scrisoare adresata lui Raed Arafat. Narcis Hogea, tatal lui Alex, care a murit intr-o clinica din Viena din cauza ranilor suferite,.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1979 seconds )