Libnet.ro
UNICEF

20:17

Raed Arafat, avertisment privind pandemia de coronavirus: Intram in logica medicinei de dezastre

B1 B1,
Raed Arafat, avertisment privind pandemia de coronavirus: Intram in logica medicinei de dezastre

Pandemia de coronavirus a inceput sa puna de cateva saptamani presiune pe intreg sistemul medical, odata cu cresterea numarului de infectari si al numarului de pacienti internati in sectiile ATI. Cu. continuă pe B1

Raed Arafat: incet, incet intram in logica medicinei de dezastre Se va ajunge la zile in care se vor inregistra si 100 de pacienti ce vor intra in ATI

Presiunea pe sistemul medical in contextul numarului mare de cazuri de COVID-19 continua sa creasca si incet, incet se intra in logica medicinei de dezastre, a declarat, marti, secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, se va ajunge la zile in care se vor inregistra si 100 de pacienti ce vor intra in Terapie Intensiva.

Medicul Raed Arafat: Pana la primavara, vara anului viitor nu vom sta linistiti cu pandemia, chiar daca apare vaccinul anti-COVID

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat, duminica, la Punctul de intalnire, ca Romania va trebui sa continue eforturile de combatere a pandemiei pana in primavara-vara anului viitor, chiar in scenariul aparitiei unui vaccin anti-COVID la inceputul lui 2021.

Raed Arafat, anunt ingrijorator: 4.000 de cazuri de COVID-19 pe zi, un impact major pe spitale

Un numar de 3. 000 de cazuri de COVID-19 pe zi inseamna un impact major pe sectiile de ATI si pe cele obisnuite, a spus seful DSU Raed Arafat, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire, la Antena 3.

Medicul Raed Arafat a prezentat in exclusivitate la Antena 3 Centrul de Comanda care tine evidenta si dirijeaza internarea pacientilor cu COVID

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a prezentat, duminica, in exclusivitate la Antena 3, Centrul National de Conducere si Coordonare a Interventiilor, unde se monitorizeaza situatia pandemiei de COVID si unde se iau decizii cruciale in privinta pacientilor care necesita intervetii de urgenta, fie ca e vorba de coronavirus sau de alte afectiuni.

Ce sanse ai sa faci Revelionul pe Valea Prahovei. Mesajul lui Raed Arafat pentru romani

Sarbatorile de iarna aduc griji diferite in randul romanilor si autoritatilor. Ce mesaj are Raed Arafat pentru cei care se gandesc la planurile pentru Revelion? Care sunt sansele sa faci petrecerea dintre ani pe Valea Prahovei? Raed Arafat, mesaj pentru romanii care se gandesc la distractia de Revelion Grijile sunt altele pentru sarbatorile de iarna .

Adio, vacanta de iarna. Raed Arafat a facut anuntul trist: Din pacate, va fi imposibil

Vesti triste pentru romanii care si-au planificat deja vacanta de iarna. Din pacate, situatia actuala a cazurilor de COVID-19 nu ne ofera siguranta in urmatoarea perioada, motiv pentru care, se anunta masuri stricte in acest sens. Raed Arafat a explicat in cursul serii de ieri despre ce se va intampla dupa alegerile parlamentare. Sarbatorile de .

Ultima ora. Raed Arafat, despre noile masuri care se vor impune in Romania. Atentie, toti angajatii de la stat sunt vizati

In contextul pandemiei actuale, situatia Romaniei este una ingrijoratoare, iar infectarea cu COVID-19 afecteaza de la zi la zi o mare parte din populatie. Din dorinta de a incercrca limitarea raspandirii virusului, Raed Arafat a anuntat recent cele mai noi masuri care ar putea fi impuse de autoritati. Ce se va intampla cu angajatii din .

Gabriela Firea: Raed Arafat se autocenzureaza de teama sa nu deranjeze Guvernul

Prim-vicepresedintele Gabriela Firea a afirmat, marti, la Antena 3 ca Raed Arafat se autocenzureaza si se rezuma la a anunta masurile drastice decise de Guvern, fara a-i contrazice din pozitia de specialist pe guvernanti. Si asta pentru ca, afirma Firea, sefului DSU i-ar fi teama ca ar putea sa-si piarda postul important pe care il are.

Raed Arafat, despre ziua alegerilor parlamentare: Niciun fel de sarbatoriri dupa anuntarea rezultatelor. Va trebui sa interzicem chiar in scris probabil de acum Ce se intampla cu sarbatorile de iarna

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a precizat, duminica seara, in cadrul emisiunii Punctul de intalnire de la Antena 3, cum se va desfasura ziua alegerilor.

Raed Arafat: Petrecerile de dupa alegeri ar trebui interzise

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat duminica seara ca petrecerile post-alegeri vor fi probabil.

ştiri de la B1

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )