Libnet.ro
UNICEF

09:30

Raed Arafat, despre sarbatorile de iarna in vremea pandemiei de COVID-19: Petreceri de Revelion ca in alti ani, eu cred ca n-avem cum sa ajungem la asta. Preferabil, vacanta acasa

B1 B1,
Raed Arafat, despre sarbatorile de iarna in vremea pandemiei de COVID-19: Petreceri de Revelion ca in alti ani, eu cred ca n-avem cum sa ajungem la asta. Preferabil, vacanta acasa

Raed Arafat, Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca, anul acesta, sarbatorile de Craciun si Revelion nu vor mai fi la fel ca in anii trecuti. De asemenea, acesta a tras un semnal de. continuă pe B1

RAED ARAFAT, DESPRE NOI MASURI DE RESTRICTIE: Noi am zis ca vom merge pe ideea masurilor zonale sau regionale, dar este clar ca never say never

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirma ca autoritatile si-au propus sa nu ajunga din nou la masuri restrictive drastice cauzate de raspandirea epidemiei de COVID-19, insa nu este exclusa implementarea unor astfel de masuri daca situatia va deveni dramatica. Noi am zis ca vom merge pe ideea masurilor zonale sau regionale, dar este clar ca never say never. ) Este posibil la orice moment, daca evolutia va fi una dramatica, sa se ia masuri mai drastice.

Raed Arafat, despre restrictii: Este posibil, daca evolutia va fi una dramatica, sa se ia masuri mai drastice

Secretarul de stat din MAI Raed Arafat afirma ca autoritatile si-au propus sa nu ajunga din nou la masuri restrictive drastice, cauzate de raspandirea epidemiei de COVID-19, insa nu este exclusa implementarea unor astfel de masuri daca situatia va deveni dramatica, a declarat oficialul din MAI.

Sarbatorile de iarna, afectate si ele de pandemie. Raed Arafat: Petreceri de Revelion ca in alti ani - eu cred ca n-avem cum sa ajungem la asta

Invitat vineri seara la Digi 24, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a spus ca nu se asteapta ca sarbatorile de Craciun si Revelion din 2020 sa fie la fel ca cele din alti ani.

Profetia teribila a lui Raed Arafat. Ce urmari vor avea alegerile locale asupra pandemiei de COVID-19

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a vorbit in cursul serii de marti despre perioada grea cu care s-a confruntat, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit momentele dificile pe care trebuie sa le gestioneze, mai ales atunci cand este aspru criticat pentru deciziile luate spre binele cetatenilor. Printre altele, seful DSU a .

Raed Arafat spune adevarul: Pandemia a fost politizata! E foarte gresit! Putem ajunge...

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit despre momentele grele din timpul pandemiei si despre faptul ca aceasta a fost politizata.

Raed Arafat: Riscam sa avem o iarna extrem de dificila, daca nu respectam regulile

Raed Arafata declarat ca Romania ar putea avea o iarna extrem de dificila, daca oameniinu vor respecta normele impuse de pandemie. Secretarul de stat din MAI a mai spune ca riscul de infectare cu.

Raed Arafat, acuzatii grave! Cineva a platit bani!

Secretarul de stat, Raed Arafat, este convins ca persoanele care instiga romanii sa nu poarte masca de protectie in timpul pandemiei de coronavirus sunt platite ca sa manipuleze cetatenii.

Raed Arafat vorbeste despre interese din afara tarii de a reduce increderea populatiei in autoritati: Au fost aspecte politice si economice. Vinovatii nu pot fi trasi la raspundere legal (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat sambata, pentru B1 TV, ca autoritatile nu pot face nimic legal pentru a-i trage la raspundere pe cei care neaga existenta coronavirusului sau iau in derandere acest pe.

Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Raed Arafat a facut anuntul

Secretarul de stat, Raed Arafat afirma ca autoritatile din Romania si-au propus sa nu mai ajunga la masuri restrictive drastice, cauzate de raspandirea epidemiei de coronavirus, insa nu este exclusa implementarea unor astfel de masuri daca situatia va deveni dramatica. Raed Arafat a facut anuntul. Cand se vor lua restrictii mai dure in Romania. Vineri .

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )