Libnet.ro
UNICEF

23:46

Raed Arafat a dezvaluit ce se va intampla cu relaxarea masurilor in perioada urmatoare

Antena3 Antena3,
Raed Arafat a dezvaluit ce se va intampla cu relaxarea masurilor in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca in acest moment nu se poate vorbi despre o noua etapa de relaxare a restrictiilor din cauza numarului urias de cazuri noi inregistrat in ultimele ore. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Persoanele simptomatice pleaca din spitale! Refuza sa ramana internate!

In contextul in care miercuri s-a atins numarul record de cazuri de coronavirus confirmate pozitiv in doar 24 de ore, mai exact 555 de persoane infectate, Raed Arafat a explicat ca era normala o crestere din cauza nerespectarii masurilor. De asemenea, acesta a declarat ca persoane cu simptome de coronavirus refuza sa ramana in spitale.

Printul William a iesit la un pub odata cu relaxarea masurilor. Ce a facut acolo!

Vineri, chiar cu o zi inainte de inceperea relaxarii masurilor in Marea Britanie, Printul William a iesit la un pub din Snettisham, Norflok. Iata ce a facut acolo! .

RAED ARAFAT: Nu ai cum sa vezi 555 de cazuri si sa vii sa spui ca o sa relaxam in plus

Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat,in aceasta seara, ca in ultimele 14 zile numarul de cazuri de coronavirus a crescut cu peste 30%, ceea ce ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru toata lumea.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Un studiu al Universitatii Yale arata ca peste 50% din infectii sunt transmise de persoanele asimptomatice

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, avertizeaza ca, potrivit unui studiu al Universitatii Yale, cele mai multe dintre infectiile cu noul coronavirus sunt transmise de persoane care nu.

Raed Arafat, despre cel mai grav bilant al pandemiei de coronavirus: Riscul de a continua sa creasca numarul de infectari e destul de serios

Raed Arafat, seful DSU, a declarat la scurt timp dupa publicarea ultimului bilant al pandemiei de coronavirus care indica cel mai mare numar de cazuri de infectari zilnice, ca aceasta crestere va continua daca.

Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind izolarea. Carantina are o noua definitie, iar cetatenii pot contesta orice masura luata in pandemie

Seful DSU Raed Arafat a dat detalii, luni, despre proiectul de lege care este menit sa puna in acord actele normative referitoare la izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Noutatile constau in aceea ca oricine poate contesta in instranta orice decizie luata de autoritati in pandemie, iar termenul de carantina are o noua definitie, asemanatoare celei folosite la nivel international.

Raed Arafat a facut anuntul! Care sunt persoanele care vor intra in carantina sau izolare?

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit, luni, despre proiectul de lege in acord cu Curtea Constitutionala, prin care se stabilesc foarte clar termenii de izolare si carantina. Acesta a explicat care sunt persoanele asupra carora se vor aplica aceste masuri.

Revolta lui Cheloo: refuza sa mai poarte botnita si-l critica dur pe Raed Arafat

Cheloo se alatura celor care nu cred in virusul vedeta si transmite un mesaj extrem de dur la adesa lui Raed Arafat. in plus, prin hastagul refuzdebotnita, rapperul critica obligativitatea purtarii mastilor in spatiile publice inchise.

Raed Arafat, despre posibilitatea de a trece din nou la starea de urgenta: Sunt semnalele de alarma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta se arata ingrijorat de situatia in care ne aflam in acest moment, cu un numar mare de infectati. intrebat daca vom ajunge din nou la o stare de urgenta, Raed Arafat a explicat ca deocamdata nu se pronunta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )