Libnet.ro
UNICEF

00:06

Raed Arafat: O echipa de cautare-salvare este in pre-alerta, ar putea fi trimisa in Turcia

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: O echipa de cautare-salvare este in pre-alerta, ar putea fi trimisa in Turcia

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat vineri ca Romania ar putea trimite, in urma cutremurului din Marea Egee, care s-a resimtit in Turcia si Grecia, o echipa de cautare-salvare, in cazul in care vor exista solicitari. continuă pe Adevărul

Raed Arafat, despre ajutorul oferit de Romania dupa cutremurul din Turcia si Grecia: Echipa noastra se pregateste, in cazul in care se solicita, poate pleca

Romania este pregatita sa intinda o mana de ajutor dupacutremurul din Marea Egee, care a zguduitTurcia si Grecia. Raed Arafat a declarat vineri cao echipa de cautare-salvare este in stare.

Gabriela Firea: Raed Arafat se autocenzureaza de teama sa nu deranjeze Guvernul

Prim-vicepresedintele Gabriela Firea a afirmat, marti, la Antena 3 ca Raed Arafat se autocenzureaza si se rezuma la a anunta masurile drastice decise de Guvern, fara a-i contrazice din pozitia de specialist pe guvernanti. Si asta pentru ca, afirma Firea, sefului DSU i-ar fi teama ca ar putea sa-si piarda postul important pe care il are.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Raed Arafat: Avem sute de localitati in care masca este obligatorie

In cadrul unei sedinte de Guvern, Raed Arafat a declarat ca sunt 368 de localitati in care rata incidentei a depasit 3 la mie.

Gabriela Firea, atac neasteptat la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Ce informatii ascunde pentru a nu-si pierde locul de munca

Fostul primar al Capitalei si actualul prim-vicepresedinte, Gabriela Firea, a vorbit despre modul in care Raed Arafat transmite informatiile legate de pandemia de COVID-19. Aceasta sustine ca seful DSU omite sa spuna informatiile care ar deranja Guvernul, astfel ca se limiteaza la anumite subiecte. Cea mai importanta masura anti-COVID-19 este ignorata de catre autoritati Gabriela .

Ce sanse ai sa faci Revelionul pe Valea Prahovei. Mesajul lui Raed Arafat pentru romani

Sarbatorile de iarna aduc griji diferite in randul romanilor si autoritatilor. Ce mesaj are Raed Arafat pentru cei care se gandesc la planurile pentru Revelion? Care sunt sansele sa faci petrecerea dintre ani pe Valea Prahovei? Raed Arafat, mesaj pentru romanii care se gandesc la distractia de Revelion Grijile sunt altele pentru sarbatorile de iarna .

Raed Arafat, anunt infricosator pentru cetateni. Ce se intampla cu toate aceste localitati din Romania

Noul coronavirus provoaca o stare de alerta in toata lumea, iar Romania se afla printre tarile care traverseaza o perioada de crestere accelerata a cazurilor. Din acest motiv, autoritatile competente cu gestionarea acestei situatii de criza din Romania au sustinut in cursul serii de ieri o sedinta de Guvern in care s-au analizat ultimele date .

Nelu Tataru: Romania ajunge la o capacitate de 50.000 de teste COVID pe zi Raed Arafat: 368 de localitati au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat ca Romania are chiar de joi capacitatea de a prelucra 50. 000 de teste COVID-19 pe zi. La randul sau, secretarul de stat Raed Arafat a informat ca, la acest moment,.

Raed Arafat: Avem 368 de localitati care au depasit rata de 3 la mie. Am inceput sa crestem capacitatea de ventilatie

Raed Arafat a declarat miercuri, in cadrul sedintei de Guvern, ca in spitale au fost dotate cu aparte de ventilatie suplimentare, necesare pacientilor COVID, care se afla in stare grava. Seful.

Raed Arafat: incet, incet intram in logica medicinei de dezastre Se va ajunge la zile in care se vor inregistra si 100 de pacienti ce vor intra in ATI

Presiunea pe sistemul medical in contextul numarului mare de cazuri de COVID-19 continua sa creasca si incet, incet se intra in logica medicinei de dezastre, a declarat, marti, secretarul de stat Raed Arafat. Potrivit acestuia, se va ajunge la zile in care se vor inregistra si 100 de pacienti ce vor intra in Terapie Intensiva.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )