Libnet.ro
UNICEF

20:45

Raed Arafat: E foarte bine ca exista dorinta de vaccinare. E doar o chestiune de timp pana vom avea un numar foarte mare de oameni vaccinati, iar capacitatea creste Vor fi autorizate si alte vaccinuri (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: E foarte bine ca exista dorinta de vaccinare. E doar o chestiune de timp pana vom avea un numar foarte mare de oameni vaccinati, iar capacitatea creste Vor fi autorizate si alte vaccinuri (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta, a explicat ca niciodata campania de vaccinare anti-COVID-19 nu a presupus vaccinarea tuturor doritorilor in prima zi, pentru ca. continuă pe B1

Raed Arafat nu este de acord cu impunerea unui certificat de vaccinare: Va crea discriminari majore nu doar in Uniunea Europeana Certificatele false, un risc pentru turism

Secretarul de stat Raed Arafat nu este de acord cu impunerea unui certificat sau pasaport de vaccinare. Seful DSU sustine ca o astfel de dezicie nu ar fi doar un motiv de discriminare, ci si o sansa pentru piata.

Raed Arafat: in acest moment putem spune ca imunitatea, dupa vaccin, este de 6-8 luni

Secretarul de stat in cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat ca imunitatea, dupa vaccinare, dureaza pana la opt luni, acest lucru fiind demonstrat deja in urma monitorizarii persoanelor vaccinate deja, insa monitorizarea continua. Nimeni nu poate sa vina sa spuna cu certitudine ca imunitatea dureaza 3 ani pentru ca vaccinul nu exista de trei ani, a declarat Arafat.

Certificatul de vaccinare, desfiintat de specialisti. Raed Arafat: Va duce la o piata a falsurilor! Alexandru Rafila: Discriminarea trebuie evitata cu orice pret!

Secretarul de stat Raed Arafat si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, au explicat sambata, la Punctul de intalnire, de ce introducerea unui certificat de vaccinare care sa permita mobilitatea titularului nu ar fi o masura oportuna in contextul pandemic actual.

Raed Arafat: Trendul descendent nu trebuie sa ne pacaleasca. Abordarea noastra este mentinerea masurilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca trendul descendent al cazurilor de COVID-19 nu trebuie sa ne pacaleasca si considera ca inca se impune mentinerea restrictiilor, mai ales ca din 8 februarie va incepe si scoala. Acesta s-a aratat optimist in fata dorintei ridicate de vaccinare din Romania si a declarat ca, momentan, ideea unui vaccin anual nu este luata in discutie.

Raed Arafat: Orice persoana vaccinata, pe langa ca se protejeaza, ea duce incet, incet la limitarea raspandirii virusului. Cu cat avem mai multi vaccinati, cu atat este mai bine (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a fost invitatul lui Tudor Musat, marti seara, pe B1 TV, context in care a facut mai multe precizari despre derularea campaniei.

Raed Arafat, adevarul despre varstnicii morti dupa vaccinarea anti-Covid-19. Cum s-a produs tragedia

Seful DSU a vorbit in cursul serii de luni despre cazul batranilor din Norvegia care au decedat la scurt timp dupa administrarea vaccinului anti-Covid. Raed Arafat a explicat in ce situatie se aflau si a mentionat ca nu exista o legatura clara intre efectele adverse ale vaccinului si cauza mortii acestora. Mai multi varstnici au .

Raed Arafat, informatii excelente despre vaccinul anti-Covid-19. Cat timp dureaza, de fapt, imunitatea oferita de acesta

Raed Arafat vine cu vesti imbucuratoare despre vaccinul anti-Covid-19. Potrivit ultimelor studii efectuate, imunitatea oferita de ser dureaza cel putin sapte, opt luni. De asemenea, seful DSU explica ce se intampla cu persoanele vaccinate care fac parte din obiectul de studiu al oamneilor de stiinta si al medicilor. Raed Arafat, informatii de ultima ora despre .

Raed Arafat: Unii au sperat ca daca incepem sa vaccinam, totul se relaxeaza. Nu e chiar asa. Putem sa avem cresteri serioase din cauza noii tulpini COVID

Raed Arafat, seful Departamentului de Situatii de Urgenta, a vorbit, martiseara, intr-o interventie telefonica pe B1 TV, despremasurile prin care noile tulpini COVID-19 potfi tinute sub.

Cand scapam de masca? Raed Arafat a facut anuntul

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat cand ar putea autoritatile sa renunte la obligativitatea purtarii mastilor de protectie in spatiile deschise si in cele inchise.

Cat dureaza, de fapt, imunitatea la vaccinul anti-COVID. Raed Arafat a explicat

Imunitatea oferita de vaccinul anti-COVID-19 dureaza cel putin 7-8 luni de zile, spune Raed Arafat.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )