Libnet.ro
UNICEF

12:46

Raed Arafat, gata sa se vaccineze anti-COVID in direct: Nu numai eu, ci si alte persoane...

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, gata sa se vaccineze anti-COVID in direct: Nu numai eu, ci si alte persoane...

Secretarul de stat in Sanatate, Raed Arafat, a declarat ca se va vaccina anti-COVID in direct, in momentul in care vaccinul va ajunge in Romania. continuă pe Antena3

Raed Arafat, pregatit sa se vaccineze anti-COVID in direct: Daca asta e un mod de a convinge o parte, cred ca merita facut acest lucru

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,Raed Arafat, spune ca se va vaccina anti-Covidin direct, daca acest lucru ar putea convinge o parte din oameni. Oamenii sunt supusi unui bombardam.

Raed Arafat rupe tacerea despre eficienta vaccinului anti-COVID-19. Ce trebuie sa stie toti romanii care doresc sa se vaccineze

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de luni despre campania de vaccinare anti-covid19, care va incepe odata ce vaccinul va ajunge in Romania. Seful DSU da asigurari cu privire la siguranta pacientilor care vor dori sa se vaccineze, sustinand ca orice informatie va fi comunicata transparent catre populatie. Vom folosi ce va folosi toata .

RAED ARAFAT: in momentul in care mi se spune, da, e randul sa te vaccinezi, eu ma vaccinez

Secretarul de stat in cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a explicat ca vaccinul impotriva COVID-19 se administreaza de doua ori si ca ar putea avea cateva efecte secundare, de scurta durata. Arafat a declarat ca va face acest vaccin pentru a se proteja pe el si pe apropiatii sai, conform news. ro.

Raed Arafat: Masura carantinarii anumitor localitati da rezultate

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat ca masurile de carantinare impuse deja in mai multe orase si localitati dau rezultate. Raed Arafat: Introducerea.

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

Salariul pe care il ia lunar Raed Arafat. Are bani pusi deoparte, la trei banci

La momentul acesta, Raed Arafat este una din cele mai importante persoane din Romania. in actualul context pandemic cauzat de coronavirus el este seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Iata ce avere are acesta, ce proprietati detine, dar si care este salariul pe care il incaseaza pentru functiile pe care le ocupa.

Raed Arafat rupe tacerea despre aglomeratia de luni seara de la metrou. Ce trebuie sa faca cetatenii dupa astfel de incidente

Incident grav la metrou luni seara, dupa aparitia unei defectiuni la sine pe segmentul dintre statiile de metrou Mihai Bravu si Dristor 1. in urma acestei probleme aparute, sute de calatori s-au ingramadit pe peroanele neincapatoare ale statiei de metrou Dristor 1. Circulatia a revenit la normal dupa mai mult de trei ore Evenimentul nefericit .

Raed Arafat: in momentul in care mi se spune, eu ma vaccinez

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, spune ca nu are vreo retinere din a se vaccin.

Cum explica Raed Arafat faptul ca Bucurestiul nu a intrat in carantina

Seful Departamentuluipentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine camasura carantinarii se aplica in functie de mai multe criterii si nu doarpe baza ratei de.

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Raed Arafat a facut mai multe precizari cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19 care va incepe in Romania imediat ce vaccinul va putea fi achizitionat la nivel european. Acesta a accentuat faptul ca nu va fi folosit un vaccin daca acesta nu prezinta siguranta.

actualitate, 12:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )