Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat: Noi, din pacate, ne inecam la mal Votul meu este sa nu mai luam masuri de relaxare pentru urmatoarea perioada

B1 B1,
Raed Arafat: Noi, din pacate, ne inecam la mal Votul meu este sa nu mai luam masuri de relaxare pentru urmatoarea perioada

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anunat canu avem inca o transmitere exponentiala a noului virus SARS-CoV-2 in Romania, in ciuda faptului ca trendul este de crestere. continuă pe B1

Raed Arafat: Noi, din pacate, undeva ne inecam la mal Seful DSU nu recomanda noi masuri de relaxare

Secretarul de stat Raed Arafat afirma ca nu avem inca o transmitere exponentiala a noului coronavirus in Romania, chiar daca trendul este de crestere. Arafat sustine ca am iesit chiar destul de bine din prima faza a pandemiei, dar se pare ca undeva ne inecam la mal. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta afirma ca recomanda in continuare o monitorizare constanta a tuturor zonelor.

RAED ARAFAT: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, astazi se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

Raed Arafat, anuntul care da fiori reci romanilor. Din pacate...

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus a crescut simtitor in ultima perioada in tara noastra, Raed Arafat atrage atentie ca si numarul deceselor va creste. Numarul nu va scadea. Cu cat ai mai multi pacienti la Terapie intensiva, procentul decedatilor va creste, spune el.

Raed Arafat, in Senat: Depasim din nou recordul la numarul de cazuri noi; avem 24 de decese

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a afirmat ca, din datele pe care le are, sambata se va depasi din nou recordul la cazuri noi de infectare cu COVID-19, mentionand ca sunt 24 de decese.

RAED ARAFAT: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia este intr-o dinamica crescatoare, nu este sub control

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat la TVR, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

Raed Arafat: Situatia nu este sub control. Ce se intampla cu legea carantinei, care nu este destinata doar COVID-ului

Secretarul de stat Raed Arafat a comentat cel mai grav bilant al pandemiei COVID-19 in Romania, cel raportat sambata: 698 de cazuri noi de infectare si 24 de decese in 24 de ore. Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI a declarat ca dinamica este crescatoare, nu este sub control, iar saptamana viitoare vor avea loc discutii pentru stabilirea unor noi masuri.

Raed Arafat: Bilantul cazurilor de COVID-19 arata ca situatia nu este sub control. Ca sa nu ne intoarcem la restrictii, trebuie sa respectam regulile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat, referindu-se la numarul mare de noi cazuri de COVID-19, ca dinamica este crescatoare, nu este sub control.

Raed Arafat atentioneaza: Nu mai avem parghii nici pentru izolarea oamenilor simptomatici la domiciliu

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat ca, sambata, sunt raportate cele mai multe cazuri noi si ca autoritatile nu mai au in prezent parghii legale pentru izolarea persoanelor simptomatice la domiciliu.

Raed Arafat: Populatia sa fie cat mai cooperanta si sa respecte regulile

Numarul record de noi imbolnaviri zilnice va amana masurile de relaxare, este de parere Raed Arafat,.

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )