Libnet.ro
UNICEF

19:00

Raed Arafat, in plina criza cauzata de coronavirus: Nu avem de unde sa cumparam echipamente de protectie

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, in plina criza cauzata de coronavirus: Nu avem de unde sa cumparam echipamente de protectie

Criza echipamentelor de protectie, in perspectiva unei eventuale epidemii de coronavirus, pune la grea incercare autoritatile. Se fac eforturi uriase pentru a putea completa stocurile, spune seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Ponta ii cere presedintelui sa-l puna pe Raed Arafat premier: in Orban nu are incredere nici cel mai fanatic penelist. El insusi e o criza pentru Romania

Biroul Executiv BEx) al Pro Romania a decis luni sa-i solicite presedintelui Klaus Iohannis sa desemneze un alt candidat pentru functia de premier, Victor Ponta precizand mai apoi ca cea mai buna nominalizare ar fi Raed Arafat. Acesta a explicat ca cererea vine in contextul amenintarii cu coronavirus si ca tara noastra are nevoie de un premier profesionist si de incredere.

Victor Ponta profita de coronavirus - o situatie de o gravitate fara precedent - pentru a-l propune pe Raed Arafat premier

Victor Ponta a invocat duminica seara o situatie la fel de dificila ca la cutremurul din 1977, avand in vedere aparitia coronavirusului in Italia, tara unde se afla o comunitate puternica de romani, si a profitat de ocazie pentru a-l propune prim ministru pe Raed Arafat.

Raed Arafat: Coronavirusul nu va ocoli Romania. Nu exista tratament

Raed Arafat a precizat ca sunt sanse mici ca epidemia de coronavirus nou sa ocoleasca Romania, avand in vedere cazurile din tarile europene, mai ales cele din Italia, unde traiesc multi romani.

Raed Arafat, recomandari pentru romanii din Italia care vor sa revina in tara: Trebuie sa anunte Ambasada Romaniei. Si la aeroport sa spuna de unde vin

In contextul cazurilor de coronavirus care continua sa creasca in mai multe regiuni din Italia, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta,le-a facut cateva recomandari romanilor stabiliti in Italia si celor care vor sa revina in tara noastra.

Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus

Victor Ponta, presedintele partidului Pro Romania, a declarat ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de Romania, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor, desemnandu-l drept premier al unui guvern de tehnocrati, pe Raed Arafat. Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus Victor Ponta a declarat .

Ce spune Raed Arafat despre existenta unui medicament care ar putea trata coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, incearca sa calmeze nevroza in masa creata de raspandirea infectiei cu Coronavirus si roaga oamenii sa nu se panicheze inutil, sa primeasca cu simt critic orice informatie care nu are surse credibile si, mai ales, sa nu creada orice se arunca pe social media, cu privire la .

Raed Arafat, despre greseala pe care a facut-o femeia din Buzau suspecta de coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a explicat, duminica, la Antena 3, ce trebuie sa faca romanii care se intorc in tara din zonele afectate de coronavirus. Raed Arafat a declarat ca femeia din Buzau care s-a intors din Italia si a declarat autoritatilor ca ar putea fi infectata cu temutul virus se simte bine.

Raed Arafat, anuntul asteptat de romani: Cand am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat sustine ca anul viitor este posibil sa existe un vaccin pentru coronavirus, iar atunci efectul acestuia va incepe sa scada.

Raed Arafat: Anul viitor am putea avea un vaccin pentru coronavirus

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca anul viitor am putea avea un vaccin pentru COVID-19. Arafat da asigurari ca statul dispune de fondurile necesare pentru a.

Leacul pentru coronavirus ar fi fost gasit de o companie din USA. Reactia lui Raed Arafat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a comentat, marti, la Sinteza zilei, anuntul privind unui posibil tratament aflat in dezvoltare in Statele Unite ale Americii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )