Libnet.ro
UNICEF

13:45

Raed Arafat: Populatia sa fie cat mai cooperanta si sa respecte regulile

România Liberă România Liberă,
Raed Arafat: Populatia sa fie cat mai cooperanta si sa respecte regulile

Numarul record de noi imbolnaviri zilnice va amana masurile de relaxare, este de parere Raed Arafat,. continuă pe România Liberă

Raed Arafat, anuntul care da fiori reci romanilor. Din pacate...

In contextul in care numarul imbolnavirilor de coronavirus a crescut simtitor in ultima perioada in tara noastra, Raed Arafat atrage atentie ca si numarul deceselor va creste. Numarul nu va scadea. Cu cat ai mai multi pacienti la Terapie intensiva, procentul decedatilor va creste, spune el.

Raed Arafat, despre cel mai grav bilant al pandemiei de coronavirus: Riscul de a continua sa creasca numarul de infectari e destul de serios

Raed Arafat, seful DSU, a declarat la scurt timp dupa publicarea ultimului bilant al pandemiei de coronavirus care indica cel mai mare numar de cazuri de infectari zilnice, ca aceasta crestere va continua daca.

Ciolacu, despre proiectul privind carantina: Dupa discutia cu Raed Arafat avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta

Marcel Ciolacu a anuntat ca a avut, joi dimineata, o intalnire la Parlament cu mai multi membri ai Comisiei juridice a Camerei Deputatilor secretarul de stat in MAI Raed Arafat. El a precizat ca discutia a vizat modificarea proiectului de lege al Guvernului privind carantina si s-a aratat increzator ca Legislativul poate da votul final pe o lege modificata, una coerenta si eficienta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Un studiu al Universitatii Yale arata ca peste 50% din infectii sunt transmise de persoanele asimptomatice

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, avertizeaza ca, potrivit unui studiu al Universitatii Yale, cele mai multe dintre infectiile cu noul coronavirus sunt transmise de persoane care nu.

Raed Arafat: Persoanele simptomatice pleaca din spitale! Refuza sa ramana internate!

In contextul in care miercuri s-a atins numarul record de cazuri de coronavirus confirmate pozitiv in doar 24 de ore, mai exact 555 de persoane infectate, Raed Arafat a explicat ca era normala o crestere din cauza nerespectarii masurilor. De asemenea, acesta a declarat ca persoane cu simptome de coronavirus refuza sa ramana in spitale.

Revolta lui Cheloo: refuza sa mai poarte botnita si-l critica dur pe Raed Arafat

Cheloo se alatura celor care nu cred in virusul vedeta si transmite un mesaj extrem de dur la adesa lui Raed Arafat. in plus, prin hastagul refuzdebotnita, rapperul critica obligativitatea purtarii mastilor in spatiile publice inchise.

RAED ARAFAT: Nu ai cum sa vezi 555 de cazuri si sa vii sa spui ca o sa relaxam in plus

Seful DSU, Raed Arafat, a anuntat,in aceasta seara, ca in ultimele 14 zile numarul de cazuri de coronavirus a crescut cu peste 30%, ceea ce ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru toata lumea.

Marcel Ciolacu sustine ca PSD a ajuns la un consens cu Raed Arafat, cu privire la forma finala a proiectului de lege privind carantinarea si izolarea

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, sustine ca a ajuns la un consens cu secretarul de stat Raed Arafat, seful departamentului pentru Situatii de Urgenta, cu privire la forma finala a proiectului de.

Raed Arafat a dezvaluit ce se va intampla cu relaxarea masurilor in perioada urmatoare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca in acest moment nu se poate vorbi despre o noua etapa de relaxare a restrictiilor din cauza numarului urias de cazuri noi inregistrat in ultimele ore.

Raed Arafat, detalii despre noul proiect de lege privind izolarea. Carantina are o noua definitie, iar cetatenii pot contesta orice masura luata in pandemie

Seful DSU Raed Arafat a dat detalii, luni, despre proiectul de lege care este menit sa puna in acord actele normative referitoare la izolare si internarea obligatorie cu deciziile CCR. Noutatile constau in aceea ca oricine poate contesta in instranta orice decizie luata de autoritati in pandemie, iar termenul de carantina are o noua definitie, asemanatoare celei folosite la nivel international.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )