Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raed Arafat raspunde acuzatiilor de frauda

Antena3 Antena3,
Raed Arafat raspunde acuzatiilor de frauda

Raed Arafat raspunde, pe Facebook, la acuzatiile din presa cu privire la fraude la achizitiile SMURD, adica la achizitiile de ambulante si elicoptere. continuă pe Antena3

Ajutor nesperat pentru Raed Arafat, in plin scandal. I-au oferit greutatea lui in aur! Cine ii ia acum apararea

Un analist politic comenteaza atacurile ministrului Marcel Vela la adresa lui Raed Arafat. Bogdan Chireac sustine ca Arafat a primit la un moment dat o oferta uriasa pentru a prelua sistemul de urgenta dintr-o alta tara. Acestuia i s-ar fi oferit greutatea lui in aur. Raed Arafat primeste un ajutor nesperat: Probabil a salvat un .

Bogdan Chirieac, marturisire uluitoare despre Raed Arafat: Am fost martor. I-au oferit greutatea lui in aur

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat la Punctul de intalnire atacurile ministrului Marcel Vela indreptate impotriva lui Raed Arafat. Bogdan Chirieac a povestit un dialog la care a fost martor, atunci cand lui Raed Arafat i-a fost facuta o oferta uluitoare, pentru a prelua sistemul de urgenta din alta tara.

Raed Arafat, la Antena 3: Nu demisionez! Sa ma demita daca vor! Am spus ca plec, dar nu plec peste o zi

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca nu va demisiona din functie, in ciuda atacurilor din ultima perioada, mai ales dupa aparitia filmului privind prima interventie la Colectiv: Sa ma demita daca vor, spune Arafat, care admite ca ar putea parasi Romania, potrivit Mediafax. intrebat daca exista un interes pentru distrugerea sistemului de urgenta, seful DSU a raspuns afirmativ.

Ce se ascunde in spatele schimbarii lui Raed Arafat?

Seful interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit si despre schimbarea lui Raed Arafat si ce se afla in spatele acestei decizii.

Ludovic Orban, anunt important despre Raed Arafat. Ce se intampla cu Departamentul pentru Situatii de Urgenta

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, ca nu a luat, inca,o deciziein privinta sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Asa cum am anuntat, evaluam activitatea.

Ministrul Marcel Vela il ataca pe Raed Arafat: Nu este centrul universului

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat, luni, ca exista un audit la nivelul tuturor structurilor MAI, inclusiv la Departamentul pentru Situatii de Urgenta, si a spus ca aceasta evaluare este la baza unor decizii care pot sa-l implice si pe Raed Arafat, seful acestui departament.

Ce spune Raed Arafat despre demisia sa de la DSU

Raed Arafat, creatorul SMURD, a facut duminica seara cateva precizari in legatura cu presiunile care se fac la adresa pentru a demisiona.

Raed Arafat: Nu demisionez eu! Sa ma demita daca vor

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), a afirmat, duminica seara, ca nu va demisiona din functie, insa nu este lipit de scaun si daca vrea cineva sa il demita, o poate.

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3313 seconds )