Libnet.ro
UNICEF

11:30

Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

B1 B1,
Raed Arafat: Romanii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii pana la ora 01.00

Oamenii cu drept de vot vor putea circula fara restrictii intre orele 05. 00 pe6 decembrie, candvor fi alegerile parlamentare, a anuntat seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed A. continuă pe B1

DOCUMENT Decizii ale Guvernului: Pietele vor fi redeschise, iar cetatenii cu drept de vot vor putea circula liber, de alegeri, pana la 1.00 noaptea

Guvernul va aproba in sedinta de vineri un proiect de Hotarare privind starea de alerta, fiind luate in calcul propuneri ale Comitetului National pentru Situatii de Urgenta. Hotararea de Guvern va avea doua masuri principale, una privind redeschiderea pietelor, iar cealalta privind libertatea de circulatie in ziua alegerilor.

Romanii vor putea circula fara restrictii in ziua votului, de dimineata pana dupa miezul noptii

Restrictiile de circulatie se ridica temporar cu ocazia alegerilor parlamentare. Astfel, presoanele cu drept de vot vor putea circula fara restrictii incepand cu ora 5 a. m. a zilei de duminica, 6 decembrie, pana la ora 1 a. m. a zilei de luni, 7 decembrie.

Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor. Raed Arafat a facut anuntul chiar azi

In data de 6 decembrie, ziua alegerilor parlamentare, cetatenii care au drept de vot vor putea sa circule fara restrictii intre orele 0. Acest anunt a fost facut de Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. Ce se intampla cu restrictiile in ziua alegerilor Hotararea CNSU a trecut si in cadrul ei sunt doua .

Raed Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinati se vor bucura de mai multe drepturi. Seful DSU a declarat ca s-ar vaccina public anti-COVID

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, in cursul serii de vineri, ca vaccinarea nu va fi obligatorie, insa cetatenii care se vor vaccina impotriva noului coronavirus se vor bucura de mai multe drepturi,.

Raed Arafat: Persoanele care se intorc in tara din zonele care necesita carantinare nu vor fi supuse masurii daca au fost infectate in ultimele 90 de zile

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat la sfarsitul sedintei de Guvern de vineri ca a fost adoptata Hotararea Comitetului National pentru Situatii de Urgenta in baza careia s-a emis modificarea.

Raed Arafat, precizari de ultima ora: O noua situatie in care este nevoie de declaratia pe propria raspundere

Raed Arafat a declarat, joi, ca persoanele care merg indin localitati carantinate pentru a vota sau pentru a participa la organizarea procesului electoral vor trebui sa completeze o declaratie pe propria raspundere in care sa precizeze motivul deplasarii.

Raed Arafat nu s-a mai abtinut. Ce le-a transmis romanilor care il ponegresc zilnic

Secretarul de Stat, Raed Arafat, este unul din cei mai vizibili oficiali si mai prezenti in fata opiniei publice, inca din 2007. De-a lungul anilor a avut parte atat de suportul popoulatiei, dar si de critici si controverse. Tenaticitatea si fanatismul i-a adus si cateva porecle. Despre acest subiect, si nu numai, Raed Arafat a .

CORONAVIRUS |Raed Arafat: Chiar daca suntem intr-o descrestere usoara, totusi cazurile grave vin din urma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca desi Romania se afla intr-o perioada in care se constata o scadere usoara a numarului de cazuri de coronavirus, presiunea.

Ludovic Orban: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa aiba nevoie de vreo declaratie ca se duc la vot (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a subliniat, vineri, ca in localitatile carantinate cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot liber, fara niciun fel de restrictie si fara sa trebuiasca.

LUDOVIC ORBAN: in localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot

In localitatile carantinate, cetatenii se vor putea deplasa sa isi exercite dreptul de vot, a declarat astazi premierul Ludovic Orban.

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )